Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 в Зіньківській територіальній громаді

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 в Зіньківській територіальній громаді

Щеплено за добу І дозою - 48 осіб та ІІ дозою - 29 осіб. Щеплено з початку вакцинації – 6032 особи. Станом на 7 жовтня 2021 року в Зіньківській територіальній громаді за весь період моніторингу захворюваності – 702 особи із підтвердженим діагнозом COVID-19.

16:45 07.10.2021

ВЗНС Полтавського РУ  ГУ ДСНС у Полтавській області інформує

ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС у Полтавській області інформує

5 жовтня на території Зіньківської громади виникло 2 пожежі. Близько 4 год 40 хв  до ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС надійшло повідомлення про пожежу сіна в с. Власівка, ліквідація якої затягнулась більше, ніж на 12 годин. Вогнем знищено 2000 тюків сіна загальною вагою понад 30 т. Причина пожежі встановлюється. О 15 год 35 хв, цього ж дня, до ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС надійшло повідомлення про пожежу складської будівлі по вул. Погрібняка в м. Зіньків. Вогнем знищено близько 0,5 т горіхів та пошкоджено саму будівлю. Причина пожежі встановлюється. Полтавське районне управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області вчергове звертається до громадян із приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях!

14:51 07.10.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

29 вересня цього року відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Сергій Максименко. На розгляд винесли 30 питань порядку денного. З усіх були ухвалені відповідні рішення.

14:20 07.10.2021

Здай кров – врятуй життя!

Здай кров – врятуй життя!

Кожної секунди в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба у переливанні крові за життєвими показниками. Її переливають у вигляді компонентів (плазма, еритроцити, лейкоцити, тромбоцити) та препаратів (імуноглобулін,  фібриноген та ін.).

11:52 07.10.2021

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

11:42 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора