Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Як у громаді підготувалися до зими

Як у громаді підготувалися до зими

Щоб нинішньої зими в оселях, закладах, установах, на підприємствах було тепло, у Зіньківській громаді активно працювали не один місяць.

10:02 04.10.2021

Шановні вчителі, працівники освіти,  ветерани освітянської ниви!

Шановні вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти! Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже одна з найвідповідальніших, найнеобхідніших професій на землі це Вчитель. Саме на плечі Вчителя лягає особливо відповідальна місія: бути для молодшого покоління джерелом знань та мудрості. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідної домівки виховуєте ви, педагоги, в юних мешканцях нашої Зіньківської громади. Напередодні цього прекрасного свята, дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Від міської ради, її виконавчого комітету, бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, щирої людської вдячності від учнів та їх батьків.  

07:20 03.10.2021

Вироби Михайла Довгаля прикрашають Артелярщину

Вироби Михайла Довгаля прикрашають Артелярщину

Не перевелися, на щастя, в Україні майстрові люди, які не тільки зберігають і примножують спадщину народної творчості, а й приносять щось нове, змінюють форми, удосконалюють види виробів, передають свій досвід рідним, поколінню, яке підростає. Такі умільці є в кожному селі. Один із них – житель Артелярщини, завідувач філії «Артелярщинська початкова школа Ставківського опорного навчально-виховного комплексу», учитель трудового навчання, майтер-золоті руки Михайло Довгаль.   

07:18 03.10.2021

У Зінькові відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти

У Зінькові відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Вчора, 1 жовтня, напередодні професійного свята працівників освіти, яке в Україні відзначається у першу неділю жовтня, в залі засідань міської ради для освітян відбулися урочистості до Всесвітнього дня учителя та Дня працівників освіти.

14:00 02.10.2021

Шановні ветерани Зіньківської громади!

Шановні ветерани Зіньківської громади!

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це - привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Загальновизнано, що найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. На вашу долю, шановні ветерани, випали тяжкі випробування. Та, пройшовши крізь жахи голодоморів, репресій, війни та відбудови, ви зуміли вистояти й пронести через життя найкращі духовні цінності – честь, гідність, вихованість і толерантність. Міська рада, її виконавчий комітет висловлюють щиру повагу та глибоку вдячність вам, за невтомну працю,високу громадянську свідомість, розуміння і виваженість, значний внесок у розбудову нашої громади. Миру, добра, здоров’я та довгих років життя вам, шановні наші ветерани!  

07:30 01.10.2021

Безкоштовний інсулін тепер - лише за електронним рецептом

Безкоштовний інсулін тепер - лише за електронним рецептом

Із 1 жовтня 2021 року в Україні вступає в дію новий алгоритм забезпечення інсуліном пацієнтів, хворих на цукровий діабет. Тепер вартість цих ліків відшкодовуватиме Національна служба здоров’я України (НСЗУ),  як і препаратів, що можна придбати за програмою «Доступні ліки». На дані потреби до кінця року виділено 660 млн. грн, і цього достатньо, щоб забезпечити всіх хворих інсуліном безоплатно, - розповів директор КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Олександр Запорожченко.

14:28 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора