Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Героїня на всі часи

Героїня на всі часи

Усе на світі створюється працею: доглядається земля-матінка, вирощується хліб, виховуються діти… Тільки праця здатна творити дива і робити людину щасливою. У народі говорять: «Людина славна своїми справами».

10:17 15.10.2021

Відбувся мітинг із нагоди Дня захисників і захисниць України

Відбувся мітинг із нагоди Дня захисників і захисниць України

14 жовтня, у День захисника і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Українського козацтва на Меморіалі Вічної Слави відбувся урочистий захід. Його проведено з обмеженою кількістю учасників та дотриманням карантинних вимог. До вшанування захисників України долучилися учасники антитерористичної операції на сході України, представники місцевої влади, працівники підприємств, організацій, установ і небайдужі жителі міста.

13:20 14.10.2021

Михайло Дубина: «Життєве кредо – допомагати людям»

Михайло Дубина: «Життєве кредо – допомагати людям»

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, ми відзначаємо ще й День захисників та захисниць України. Напередодні цих величних свят ми поспілкувалися з воїном, котрий стояв на захисті нашої держави, нас із вами, «кіборгом», волонтером, людиною, життєве кредо якої: «Допомагати людям!», Михайлом Дубиною.

10:00 14.10.2021

Шановні жителі Зіньківської громади!

Шановні жителі Зіньківської громади!

14 жовтня об’єднує величні свята: державне свято – День захисника України, день Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

07:00 14.10.2021

Вічна Пам’ять та Слава полеглим Героям АТО

Вічна Пам’ять та Слава полеглим Героям АТО

Напередодні Дня захисника та захисниць України, заступник міського голови Геннадій Хорошун, начальник відділу соціального захисту Віктор Півень, керівник ГО «Ветерани АТО Зіньківщини» Павло Омельченко, учасник антитерористичної операції на сході Микола Некраш поклали квіти до меморіальних дошок та могил Героїв АТО Зіньківщини, які віддали життя за наш спокій, тим самим ушанувавши пам’ять всіх загиблих воїнів в зоні АТО.

15:30 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора