A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні депутати, члени виконавчого комітету Зіньківської міської ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

Дата: 07.12.2021 07:30
Кількість переглядів: 659

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей гілка влади. До нас перших ідуть люди зі своїми проблемами, надіями й сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут людей, майбутнє нашої молодої територіальної громади.

Відрадно, що завдяки спільним зусиллям зіньківців, народного депутата України Олега Кулініча, депутатів рад усіх рівнів, місцевих органів державної виконавчої влади, трудових колективів рік спільної роботи показав спроможність громади вирішувати важливі регіональні та загальнодержавні завдання. За цей час нам удалося залучити для їх розв’язання 38,7 млн грн із державного, обласного бюджетів, від перемог у проєктних і грантових програмах. Це дало змогу виконати найбільший за останні роки обсяг робіт із ремонту доріг, поліпшити матеріальну базу та кадровий потенціал зіньківської медицини, суттєво покращити оснащення закладів освіти, провести швидкісний широкосмуговий інтернет до 28 сіл нашої громади, у 73 заклади медицини, культури, освіти, виконати значний обсяг робіт із благоустрою населених пунктів тощо.

Тож прийміть слова вдячності, шановні колеги, за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію щодо розбудови Зіньківської громади.

Пам’ятаємо тих, кого немає сьогодні з нами, віддаємо шану живим ветеранам місцевого самоврядування. Нам стають у нагоді ваш багатий досвід, уміння та мудрість.

Вітаючи нині працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів, громадських активістів, сердечно бажаю всім миру, міцного здоров’я, життєвої наснаги, витримки та оптимізму. Нехай ваша професійність і висока відповідальність перед жителями нашої територіальної громади сприяють змінам на краще в місті та селах. Зі святом вас!

Із повагою - міський голова Сергій Максименко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора