A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

До уваги жителів громади та пасічників!!!

До уваги жителів громади та пасічників!!!

Підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» інформує, що в період з 09.08.2021 по 21.08.2021 року (включно) будуть проведені технологічні операції з оброблення узбіч смуги відводу та укосів автомобільної дороги загального користування місцевого значення Полтавської області О1702368 ГАДЯЧ-ОПІШНЯ (за межами населених пунктів).

13:27 13.08.2021

На стадіоні «Старт» облаштують зони для різних видів спорту

На стадіоні «Старт» облаштують зони для різних видів спорту

Спорт великих досягнень починається з відповідного виховання молоді як у великих, так і в малих містах і селах, із розвитку в них спортивної інфраструктури. І це повинні бути не просто спортмайданчики – серйозні об’єкти. І згадувати про це потрібно не лише перед олімпіадами чи світовими чемпіонатами. Так вважає народний депутат України, голова депутатської групи «Довіра» Олег Кулініч і веде активну роботу в цьому напрямку у своєму, 147-му, виборчому округу. Торік, наприклад, на встановлення нових трибун із пластиковими сидіннями для глядачів на стадіоні «Старт» у Зінькові він залучив 4,9 млн грн. Цього року працює над залученням фінансування з державного бюджету на продовження реконструкції даного об’єкту, його комплексне оновлення.

13:00 13.08.2021

Які «гарячі» питання порушили під час телефонної лінії з міським головою

Які «гарячі» питання порушили під час телефонної лінії з міським головою

Дійсно «гарячою» була «Пряма телефонна лінія», яку провів міський голова Сергій Максименко, спілкуючись із жителями громади 5 серпня. Спектр порушених питань та проблем був досить широким. Жительку Зінькова Р.Ківшик цікавило, чому перевізник В. Данік припинив курсування автобуса за маршрутом «Зіньків – Саранчівка», а жительку с. Високе В. Колєснікову цікавило, коли відновить автобусне сполучення Високого з Зіньковом та Полтавою ПрАТ «АТП-15339».

11:42 13.08.2021

У "Свічадо" - одразу два ювіляри

У "Свічадо" - одразу два ювіляри

Творчість – це не завжди блиск розкошів чи слави. Вона  живе у простоті, роблячи звичайне людське життя прекрасним. Від землі, від щоденної праці на ній, від тепла родинного вогнища народжується поетичне слово Валерія Хоменка та Надії Олещенко.

11:03 13.08.2021

ВИНОГРАД – У КОЖЕН САД

ВИНОГРАД – У КОЖЕН САД

Старші люди пам’ятають, що ще зовсім недавно практично неможливо було побачити в наших садах кущі високоякісного столового винограду. Ситуація кардинально змінилась з появою нових так званих комплексно-стійких сортів, які мали підвищену стійкість до хвороб і морозу. Вони дали поштовх до створення все нових і нових сортів, які комфортно почуваються в нашій північній зоні і успішно вирощуються любителями сонячної ягоди. Дослідні центри і селекціонери-аматори щороку пускають в світ десятки новинок, особисто я цієї весни добавив в свій колекційний виноградник 52 саджанці нових сортів і ще 24 сорти прищепив для випробування.

10:59 13.08.2021

Шилівка причепурюється до Дня села

Шилівка причепурюється до Дня села

Незабаром у нас велике свято – День села Шилівка! Окрім гарного настрою та розваг, у цей день на території населеного пункту має бути порядок. Як дбайливий господар готує свій дім до приходу гостей, так і небайдужі жителі Шилівського старостинського округу дбають  про чистоту та порядок у рідному селі.

10:50 13.08.2021

Бажаєте  води – не  поливайте!

Бажаєте води – не поливайте!

Минулого тижня в селі Проценки вийшов із ладу водяний насос. Без  водопостачання залишилось понад 60 сільських дворів, об’єкти соціальної  сфери села.

10:48 13.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора