A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

«Мандрівний замок»: перші досягнення

Дата: 08.12.2021 08:20
Кількість переглядів: 371

Нещодавно члени гуртка «Мандрівний замок» КЗПО «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості» взяли участь у VІІ обласному конкурсі відеороликів, презентацій та буктрейлерів, який проводить Полтавський обласний центр естетичного виховання учнівської молоді. У зв’язку з епідемічною ситуацією цього року захід відбувся в режимі онлайн.

За підсумками роботи журі маємо такі неймовірні результати: І місце – гурток «Мандрівний замок» (Вікторія Лимар, Анна Нестеренко, Ярослава Лимар, Вадим Пилипченко, Ліза Бринзей), номінація «Відеоролики та презентації на власні поетичні та прозові твори», молодша вікова категорія; ІІ місце – Юлія Демченко, номінація «Відеоролики та презентації на власні поетичні та прозові твори», старша вікова категорія.

Це надзвичайна перемога для мене й моїх вихованців, адже наш гурток існує лише з 7 вересня 2021 року, – пишається керівник Валентина Ангелова. – Щиро дякую Любові Курмаз за можливість працювати з дітьми на роботі, яка приносить радість, а колективу КЗПО «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості» – за підтримку та дружність. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора