Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Проведено рейд-перевірку

Проведено рейд-перевірку

22 жовтня 2021 року тимчасовою комісією  з проведення контролю виконання заходів з дотримання карантинних вимог на території Зіньківської територіальної громади в місцях масового скупчення людей, проведено перевірку суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, розважальної діяльності, надання послуг громадського харчування на території Зіньківської територіальної громади.

15:57 22.10.2021

Оновлені правила  здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів у регіонах із «жовтим», «помаранчевим»  чи «червоним» рівнем епіднебезпеки

Оновлені правила здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів у регіонах із «жовтим», «помаранчевим» чи «червоним» рівнем епіднебезпеки

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2021 №1066 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236» починаючи з 21 жовтня 2021 року у регіонах із «жовтим», «помаранчевим»  чи «червоним» рівнем епіднебезпеки забороняється здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах, авіаційним та залізничним транспортом у міжобласному сполученні без наявності у всіх пасажирів, крім осіб до 18 років, негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес – тесту на визначення антигена короновірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до дня поїздки, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини, або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодомної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

14:23 22.10.2021

ГО "Зіньківський рибальський клуб" зарибнили річку Ташань

ГО "Зіньківський рибальський клуб" зарибнили річку Ташань

На жаль, давно минули ті часи, коли матінка-природа могла самотужки відновлювати запаси риби. Тепер у всій Україні риболовецькі товариства та громадські організації допомагають їй у цьому. Громадська організація «Зіньківський рибальський клуб» розуміючи те, що не з’явиться риба, якщо не займатися зарибленням, вирішили зібрати кошти на покупку малька.  Першим кроком до втілення в життя доброї справи стали  звернення до небайдужих мешканців, підприємців, орендарів землі  нашої громади. Члени громадської організації спільними зусиллями зібрали 16 тис. грн. та закупили більше 200 кг малька коропа, якого випустили вздовж берегів річки Ташань у межах міста. Найближчим часом планується закупити та запустити лічинку щуки та судака. Зіньківська міська рада висловлює подяку всім небайдужим за дуже гарний крок назустріч громаді в поповненні рибних запасів у наших водоймах. Наступний крок за жителями, підприємцями, депутатами, орендарями. Чи  підтримають вони ініціативу спільно стати на підтримку водойм, чи сприятимуть своїм коштом відновленню запасів риби в Ташані? Від зарибнення матимуть користь не лише любителі риболовлі, адже воно сприятиме і очищенню річки від водоростей та мулу.  Зробимо нашу громаду кращою разом!

11:50 21.10.2021

ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС у Полтавській області інформує

ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС у Полтавській області інформує

6 жовтня близько 23 год 05 хв поблизу с. Саранчівка виникла пожежа на полі кукурудзи, що належить місцевому фермеру. Пожежу ліквідовано самостійно без залучення підрозділу ДСНС. Причина пожежі встановлюється. 8 жовтня о 14 год 04 хв надійшло повідомлення про пожежу сінника в с. Шенгаріївка по вул. Остапа Вишні. Вогнем знищено сінник та близько 1,5 т сіна, врятовано розташовану поруч господарчу будівлю. Причина пожежі встановлюється. Будьте обережні з вогнем, попереджуйте пожежі. Пам’ятайте: тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки попередить лихо.

11:41 20.10.2021

СПОРТ – найкраща інвестиція у здоров’я і цілеспрямованість дітей

СПОРТ – найкраща інвестиція у здоров’я і цілеспрямованість дітей

Спортивні, активні, енергійні та наполегливі, завжди націлені на подолання перешкод та досягнення мети, здобуття нелегких перемог – усі ці слова про вихованців спортивного клубу «Росомаха», засновником та тренером якого є  Олександр Антонов.

13:13 19.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора