Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

У Ставковому заготовляють дрова для АТОвців

У Ставковому заготовляють дрова для АТОвців

На території Ставківського старостинського округу повним ходом триває вирубка самосіву дерев по вул. Мирній у селі Дамаска. Працівники сфери благоустрою Роман Дядченко та Сергій Яременко, тракторист Сергій Самсоненко проводять заготівлю дров для учасників бойових дій у зоні АТО/ООС.

13:56 25.11.2021

Відбулася нарада директорів навчальних закладів Зіньківської громади

Відбулася нарада директорів навчальних закладів Зіньківської громади

24 листопада відбулася нарада директорів навчальних закладів Зіньківської громади. Розпочала нараду заступник міського голови  Альона Кришталь, яка закликала присутніх суворо дотримуватися карантинних обмежень у навчальних закладах громади  під час освітнього процесу, особливо під час проведення новорічних та різдвяних свят.

11:52 25.11.2021

Жительці Василе-Устимівки - 90

Жительці Василе-Устимівки - 90

22 листопада відзначила 90 років від дня народження жителька села Василе-Устимівка Покровського старостинського округу Зіньківської міської ради Ганна Єщенко.

09:15 25.11.2021

У громаді створюють єдину систему  відеоспостереження

У громаді створюють єдину систему відеоспостереження

Для посилення безпеки населення, захисту об’єктів забезпечення життєдіяльності, безпеки дорожнього руху в усіх населених пунктах Зіньківської територіальної громади розпочато встановлення приладів вуличного відеонагляду. Вони будуть об’єднані в єдину систему відеоспостереження. За кошти місцевого бюджету вже закуплено й установлено 114 камер. Ці прилади відеоспостереження розташовані в місцях масового скупчення людей, там, де проводять різноманітні заходи, у небезпечних у вечірній час місцях, поблизу небезпечних ділянок дороги тощо. Першим етапом впровадження системи відеонагляду стало встановлення камер у центрі Зінькова та на всіх в’їздах-виїздах із міста. Зображення з цієї техніки автоматично записується на сервер. Один із операторських пунктів розміщений у черговій частині відділення поліції №4 (м. Зіньків). Загалом планується охопити відеоспостереженням кожен куточок нашої громади.

08:15 24.11.2021

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Щодо інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності». Запрошуємо до навчання цифрових навичок усіх бажаючих Зіньківської громади!

16:25 23.11.2021

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення

До участі у конкурсі допускаються особи, які мають вищу освіту не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, володіння державною мовою на відповідному рівні. Без вимог до стажу роботи.

16:03 23.11.2021

В освітніх закладах громади – поповнення матеріально-технічної бази

В освітніх закладах громади – поповнення матеріально-технічної бази

Ключ до якісного навчання – наявність технічного обладнання в класах, починаючи з початкової школи. Розуміючи це, керівництво Зіньківської громади ставить першочерговим завдання приведення матеріально-технічної бази та навчального оснащення освітніх закладів до сучасних стандартів організації навчального середовища для задоволення запитів населення в якісній освіті. Цього року фінансування галузі суттєво збільшено. Окрім того, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти НУШ у сумі 376315,20 грн (90% від загального фінансування) та коштів місцевого бюджету в сумі 41812,80 грн (10%) на загальну суму 418128,00 грн придбано комп’ютерне обладнання для початкових класів навчальних закладів громади. Шість комплектів (ноутбук, багатофункціональний пристрій, ламінатор) отримали Зіньківський ліцей ім. М.К. Зерова (два комплекти), опорний заклад «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1» (два), Ставківський і Дейкалівський опорні заклади освіти (по одному). Вісім комплектів (ноутбук, багатофункціональний пристрій) надійшло до Тарасівської гімназії, Шенгарівської, Бобрівницької, Покровської, Проценківської ЗОШ, Шилівського закладу загальної середньої освіти, Великопавлівської спеціалізованої школи та Удовиченківської філії ОЗ «Зіньківська СШ І-ІІІ ст. №1».

11:29 23.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора