Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Шановні працівники суду!

Шановні працівники суду!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваша фахова діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, сприяє розвиткові України як демократичної й правової держави. Саме від ваших зусиль, наполегливості залежить надійність правового захисту громадян, а відтак і збереження в суспільстві стабільності та громадського миру.

07:20 15.12.2021

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС – жителі Зіньківської громади!

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС – жителі Зіньківської громади!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної катастрофи. Наслідки тієї аварії не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років, але назавжди залишиться в наших серцях невмируща пам’ять про солдатів «атомного фронту».

07:20 14.12.2021

У Зіньківському опорному закладі замінили сантехніку

У Зіньківському опорному закладі замінили сантехніку

В опорному закладі «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1» замінено умивальники й установлено бойлер. Крім того, розпочато ремонт у внутрішніх вбиральнях навчального закладу. На першому поверсі приміщення змонтували труби водовідведення, виконують роботи з облицювання стін. На другому поверсі демонтують старе облицювання та комунікації, а на третьому – монтують стелю.

15:03 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора