Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Не тримайте зла – тримайте квіти!

Не тримайте зла – тримайте квіти!

«Тут живе твоя ідеальна рослина!», «Не тримайте зла – тримайте квіти!», «Рослини роблять людей щасливими!» – такі слова спадають на думку, коли спілкуєшся з квіткаркою з Зінькова Інною Авраменко. Кожному покупцеві вона скаже назву рослини, із знанням справи розповість умови вирощування та догляду за нею. Адже сама ці квіти виростила. Жінка розвиває родинний бізнес. У цій справі їй допомагає сестра Аліна. Разом вони створили маленьке рослинне господарство «Дві сестри».

08:25 17.11.2021

Чисті та доглянуті узбіччя – шлях до благоустрою села Лютенські Будища

Чисті та доглянуті узбіччя – шлях до благоустрою села Лютенські Будища

Як і в минулих роках придорожні смуги автомобільних доріг та землі загального користування села Лютенські Будища оповиті поростю молодих дерев та бур’янами, що створює небезпеку під час руху як автомобілістів, так і пішоходів, а також сприяє руйнуванню дорожнього покриття.

13:59 16.11.2021

«Tandem» із Ставкового – серед лідерів всеукраїнського конкурсу мистецтв

«Tandem» із Ставкового – серед лідерів всеукраїнського конкурсу мистецтв

Танцювальний колектив «Tandem» зі Ставкового взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Мелодія моєї мрії», що відбувся в рамках творчого проєкту «Назустріч мрії». Юні аматори Ставківського опорного закладу вибороли почесне ІІ місце, за що були нагороджені кубком, дипломом та медалями, а керівник гуртка Наталія Пустовойт отримала подяку. Це на сьогодні колектив вважає найбільшим своїм досягненням. Але не тільки дані нагороди в його добірці. Ставківський «Tandem» – також призер районного конкурсу «Веселка», учасник обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти закладів позашкільної та загальної середньої освіти «Земля – наш спільний дім», етнофестивалю «Здвиг» (Опішня).

08:20 16.11.2021

Обговорили важливе питання

Обговорили важливе питання

15 листопада відбулося засідання постійної комісії Зіньківської міської ради з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. Депутатами було розглянуто проект розпорядження міського голови «Про направлення субвенції».  Нагадаємо, що відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 травня 2021 р. №544 та розпорядження уряду від 28 жовтня 2021 р. №1311-р, завдяки сприянню народного депутата України Олега Кулініча, Зіньківська громада  отримала  10 млн грн.,  які будуть використані на закупівлю медичного обладнання для Зіньківської міської центральної лікарні.  Члени постійної комісії одноголосно підтримали пропозицію погодити  проект розпорядження міського голови «Про направлення субвенції».

19:39 15.11.2021

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Доводимо во вашого відома, що 18 листопада 2021 року о 10:00 год, за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнського Конгресу фермерів та Всеукраїнської асоціації громад відбудеться Всеукраїнський фермерський форум (онлайн) "Актуальні напрями державної підтримки агросектору", приурочений Дню працівників сільського господарства.

15:53 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора