Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.

11:30 01.12.2021

Змінюйте своє ставлення до тварин - ставайте людянішими!

Змінюйте своє ставлення до тварин - ставайте людянішими!

У листопаді в нашій державі набув чинності закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив Європейського Союзу у сфері охорони тваринного та рослинного світу». Згідно з ним, відтепер під забороною – вбивство тварин для регуляції їхньої чисельності; жорстоке поводження з безпритульним тваринами; перебування тварин у зачинених автомобілях; використання тварин у рекламі розваг та закладів харчування; утримання хижих і рідкісних тварин у неспеціалізованих закладах чи вдома; жебракування з тваринами; фотопослуги з ними. Детальніше з новими нормами українського законодавства щодо поводження з тваринами можна ознайомитися на сайті Верховної ради (закон № 1684-IX).

08:20 30.11.2021

Проєкт Зіньківської громади отримав перемогу в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад

Проєкт Зіньківської громади отримав перемогу в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад

23 листопада відбулося засідання ради обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області, заснованого обласною радою з метою підвищення спроможності органів місцевого самоврядування Полтавщини у розв’язанні актуальних питань розвитку територій, поширення досвіду реалізації проєктів-переможців конкурсу.

13:20 29.11.2021

Як податки мають  сплачувати одноосібники

Як податки мають сплачувати одноосібники

Порядок декларування доходів, одержаних фізичними особами, регулюється нормами Податкового кодексу України (далі – ПКУ). Відповідно до його норм, подавати податкові декларації про майновий стан і доходи (далі – декларації) необхідно й одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 га та одержують доходи від продажу сільськогосподарської продукції (пп. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ).

10:38 29.11.2021

У порядку та умовах  надання субсидій – зміни!

У порядку та умовах надання субсидій – зміни!

15 листопада уряд ухвалив постанову №1184 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни до порядку та умов надання житлових субсидій.

09:31 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора