Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії

Відбулося засідання комісії

Міська рада продовжує роботу з покращення надання медичних послуг та медобслуговування мешканців Зіньківської громади, залучаючи молодих спеціалістів. Для цього їх, зокрема, забезпечують службовим житлом. Так, у серпні цього року було придбано квартиру для сімейного лікаря Зіньківського центру первинної медико-санітарної допомоги.

16:35 22.11.2021

Проєкт зіньківських митців отримав європейський знак якості

Проєкт зіньківських митців отримав європейський знак якості

Торік учитель образотворчого мистецтва опорного закладу «Зінківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1» Валентина Ангелова разом зі своїми учнями створила на платформі eTwinning міжнародний проєкт «Challenge #ArtA4», а цього року він був відзначений European Quality Label.

13:25 22.11.2021

Поспішайте взяти участь у конкурсі!

Поспішайте взяти участь у конкурсі!

Зіньківська міська рада оголошує конкурс на кращу новорічну іграшку. Він триватиме до 12 грудня. Участь у конкурсі можуть брати діти дошкільного та шкільного віку. Головне, що ялинкові прикраси мають бути виготовлені власноруч із матеріалів із вологостійкими властивостями.

11:00 22.11.2021

Про доходи бюджету громади

Про доходи бюджету громади

9 листопада відбулося засідання комісії по моніторингу сплати податків, на якому детально проаналізували доходи бюджету Зіньківської громади за 10 місяців 2021 року.

10:55 22.11.2021

Шановні жителі Зіньківської громади!

Шановні жителі Зіньківської громади!

Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи! Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас у єдиній, соборній й незалежній Україні. Усі вони залишаються у пам’яті народу назавжди, стають гордістю і прикладом для майбутніх поколінь.

07:25 21.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора