A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 31.01.2022 18:38
Кількість переглядів: 594

Сьогодні під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося засідання постійної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Зіньківської міської ради.

У зв’язку із суттєвим загостренням епідемічної ситуації, члени комісії прийняли рішення організувати освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів із використанням технологій дистанційного навчання з 31.01.2022 по 12.02.2022 рік. Здобувачам дошкільної освіти, учням спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти дозволено відвідуввати дані заклади з дотриманням усіх протиепідемічних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти організувати перехід на навчання за дистанційною та/або змішаною формою з внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять. Вирішили тимчасово призупинити прийом громадян та надання адміністративних послуг відділу «ЦНАП та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради з 31.01.2022 по 05.02.2022 рік. Разом із цим, продовжити термін розгляду документів, що знаходяться на опрацюванні, терміном на 1 тиждень – з 31.01.2022 по 07.02.2022 рік.

Шановні жителі Зіньківської громади! У зв’язку зі спалахом та стрімким поширенням на території нашої громади коронавірусної інфекції, наполегливо рекомендуємо обмежити відвідування громадських місць, місць масового скупчення тощо. Обов’язковим є носіння у громадських місцях та транспорті захисної маски, що закриває ніс і рот, та документів, які посвідчують особу, тримання соціальної дистанції та правил особистої гігієни.

Не забувайте, що від вашого сумлінного ставлення та неухильного виконання протиепідемічних заходів залежить Ваше життя і здоров’я людей, що навколо.

Протокол №2

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора