Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Триває підготовка до відкриття головної ялинки міста

Триває підготовка до відкриття головної ялинки міста

Наближається довгоочікуваний цикл новорічно-різдвяних свят. Аби свято було довершеним та незабутнім, міська влада ініціювала низку підготовчих процесів для того, аби уже найближчими днями жителі міста та всієї громади, а особливо малеча, відчули наближення новорічної казки.

11:42 17.12.2021

ІНФОРМУВАННЯ ПО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про основи національного спротиву»

ІНФОРМУВАННЯ ПО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про основи національного спротиву»

1 серпня 2021 року набрав чинності Закон України № 1702-IX «Про основи національного спротиву», який вводиться в дію з 1 січня 2022 року. Документ було офіційно опубліковано в газеті «Голос України» 31 липня.

09:45 17.12.2021

Користуйтеся піротехнічними засобами під час свят правильно!

Користуйтеся піротехнічними засобами під час свят правильно!

Феєрверки, петарди, ракети та інші побутові «іграшки» завжди притягували до себе увагу не тільки дітвори, а й дорослих. Але рік у рік збільшується кількість людей, які отримують від цих забав термічні опіки, різні травми, каліцтво. Дуже часто це трапляється внаслідок необережного, неправильного чи невмілого користування піротехнічними виробами. Щоб запобігти біді, слід дотримуватися правил безпеки:

08:30 17.12.2021

Шановні працівники ДВС  Зіньківської громади!

Шановні працівники ДВС Зіньківської громади!

На органи державної виконавчої служби покладено завдання організовувати своєчасне, повне й неупереджене виконання рішень суду відповідно до законів України. Така необхідна, щоденна кропітка праця захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє зменшенню несправедливості, дозволяє залишати незаперечними й надійно захищеними найвищі людські цінності.

08:14 17.12.2021

Ожеледиця! Будьте обережні!

Ожеледиця! Будьте обережні!

Цьогорічна зима на Полтавщині ще не порадувала пухнастим білим снігом, а от ожеледиця на дорозі вже тут як тут. За таких погодних умов підвищується ризик виникнення нещасних випадків при дорожньо-транспортних пригодах і травмування працівників під час пересування, основними причинами якого є падіння через незадовільний стан тротуарів (ожеледиця, вибоїни, ями), падіння бурульок із дахів будівель.

20:35 16.12.2021

Міське комунальне підприємство «Зіньківський комунгосп» інформує

Міське комунальне підприємство «Зіньківський комунгосп» інформує

У місті Зіньків 17 грудня 2021 року  з 9 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв., у зв’язку з проведенням  планових робіт працівниками ПАТ «Полтаваобленерго» та відключенням електропостачання, буде припинено подачу води по вулицях:  

19:45 16.12.2021

Тривають комісійні перевірки

Тривають комісійні перевірки

По населених пунктах Зіньківської громади продовжуються комісійні перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених Постановою КМУ №1236 від 09.12.2020, зі змінами й доповненнями, та протиепідемічних заходів, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України. Такі перевірки проводяться щоденно.

15:11 15.12.2021

Запобігання та протидія домашньому насильству

Запобігання та протидія домашньому насильству

Відповідальні працівники (структурні підрозділи) в Зіньківській територіальній громаді, які проводять роботу з координації заходів реагування на повідомлення про вчинення насильства

13:25 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора