A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Північно-Східне міжрегіональне управління Держпраці інформує

Із сумісництва на основне місце роботи: переведення неможливе!

Питання стосовно можливості переведення сумісника на основне місце роботи постає досить часто. З 10.06.2021 р. воно стало більш актуальним у зв’язку зі зміною визначення поняття «основне місце роботи» у ст. 1 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI (далі ? Закон про ЄСВ). 

13:36 26.10.2021

Хто і як може отримати доплату та надбавку за інтенсивність праці?

Кожна праця передбачає винагороду. Окрім заробітної плати, премій існують певні стимулюючі виплати, наприклад, доплати та надбавки за інтенсивність праці. Для працівника вони є певним заохоченням для подальшої результативної роботи, а для роботодавця — гарантією, що процеси виробництва стануть більш ефективними, а співробітники мають всі умови для мотивації та розвитку.

16:08 21.09.2021

Гендерна рівність у законодавстві про працю

Статтями 24 та 43 Конституції України встановлено, що не може бути привілеїв чи обмежень, зокрема, за ознаками статі, а рівність прав жінки і чоловіка забезпечується наданням жінкам рівних із чоловіками можливостей у праці та винагороді за неї, створенням державою умов для повного здійснення громадянами права на працю та гарантуванням нею рівних можливостей у виборі професії та роду трудової діяльності.

16:04 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора