A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 03.12.2021 07:30
Кількість переглядів: 286

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки цього дня, а й упродовж усього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть такі громадяни, які потребують допомоги та уваги.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки, допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Тож нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю у завтрашньому дні.

Щиро дякую нашим найвідважнішим громадянам за терпіння, розуміння і вміння приймати все зі спокійним і чистим серцем. Бажаю вам міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру, а всім нам — побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

З повагою – міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора