A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Ліквідували наслідки негоди

Дата: 03.12.2021 12:11
Кількість переглядів: 333

У природи не буває поганої погоди, але коли віють сильні вітри-буревії, то дерева не витримують: їх вітер безжалісно трощить, переламує навпіл, ламає їм верхів’я та гілля…

Такі наслідки залишив після себе буревій у Ставківському старостинському окрузі, обірвавши електропроводи й залишивши без світла села Арсенівку та Дамаску.

Мешканці постраждалих населених пунктів щиро дякують за оперативну, плідну та якісну роботу електрикам Зіньківського відділу благоустрою Анатолію Боклагу та Олегу Блажку, водію автовежі Солохівського центру по переробці нафти й газу ГПУ «Полтавагазвидобування» Миколі Товканю. На території Ставківського старостату також працювала спецтехніка даного підприємства по прибиранню несанкціонованих сміттєзвалищ та розкорчування самосіву дерев на території кладовища, за що дякуємо водіям автомобіля МАЗ Олександру Сапсаю та екскаватора Геннадію Метровичу. Завдяки вашій злагодженій роботі вдалося у найкоротший термін ліквідувати наслідки негоди, відновити світло у наших домівках і навести лад у населених пунктах. Зичимо всім вам міцного здоров’я, добра, гарного настрою та всіляких гараздів!

Ставківський старостинський округ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора