A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запобігання та протидія домашньому насильству

Дата: 15.12.2021 13:25
Кількість переглядів: 324

Відповідальні працівники (структурні підрозділи) в Зіньківській територіальній громаді, які проводять роботу з координації заходів реагування на повідомлення про вчинення насильства

Координатор із питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Зіньківської громади – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Альона Олексіївна Кришталь, тел.: (05353) 3-10- 34.

Уповноважений (структурний підрозділ, установа), який проводить роботу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству й насильству за ознакою статі на території Зіньківської громади, – комунальна установа «Зіньківський центр соціальних послуг», директор центру Людмила Іванівна Косяк, тел.: (05353) 3-33-02.

Уповноважена особа, яка проводить роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення домашнього насильства, координацію заходів із реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги та захисту постраждалим особам Зіньківської громади – завідувач відділення соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Ольга Миколаївна Ківшик, тел.: 099-036- 05-45.

На місце вчинення насильства можуть виїжджати (у разі потреби) представники уповноважених підрозділів органів Національної поліції, відділу «Служба у справах дітей та сім’ї», відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради та інших суб’єктів.

Метою діяльності відповідальних осіб є надання соціальної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг із консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до потреб.

«Гарячі» лінії

Якщо Ви опинилися в ситуації домашнього насильства або стали свідком жорстокого поводження з дітьми, або Ваша дитина потерпає від домашнього насильства, телефонуйте: 102.

«Гаряча» лінія Національної поліції України – 0-800-500-202.

Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації – 0-800-500-335 (безкоштовно зі стаціонарного або мобільного телефонів).

Національна дитяча «гаряча» лінія – 0-800-500-225.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора