Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Міське комунальне підприємство “Зіньківський комунгосп” інформує:

Міське комунальне підприємство “Зіньківський комунгосп” інформує:

Незважаючи на складні умови карантину, комунальне підприємство працює у звичайному режимі й докладає максимальних зусиль для відновлення та забезпечення мешканців населених пунктів громади питною водою.

15:16 01.11.2021

У Зінькові запрацювали п’ять мультифункціональних майданчиків

У Зінькові запрацювали п’ять мультифункціональних майданчиків

Як ми вже повідомляли раніше, упродовж кількох тижнів у місті тривало встановлення мультифункціональних майданчиків за програмою «Здорова нація». І от нарешті ці роботи завершено – у Зінькові облаштували п’ять комплексів із гумовим покриттям для занять не менш ніж чотирма ігровими видами спорту. Відтепер діти та дорослі мають сучасний простір для активного відпочинку та, що важливо, живого спілкування між собою  у дворах будинків № 7-А та №7-Б, №60, №73 по вул. Воздвиженській, №144 по вул. Парковій та №23 по вул. Погрібняка.

10:37 01.11.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження святкує депутат Зіньківської міської ради Валерій Іванович Масюк.

07:30 01.11.2021

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника! Економічний і соціальний розвиток держави, регіону, громади неможливо уявити без належного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. Щодня українські автомобілісти забезпечують стабільну роботу кожного з напрямів народного господарства. Це свято не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів. Ремонт доріг – пріоритетний напрямок роботи Зіньківської громади. Відрадно, що в цьому році  на дорогах громади  виконано  найбільший  обсяг ремонтних робіт за останні роки. І в цьому ми завдячуємо виконавцям робіт: ТОВ «Зіньківський  Агрошляхбуд», ПрАТ «Миргородський Агрошляхбуд», ТОВ «Гадячшляхбуд», ФОП Бойко С.І.,  які незважаючи на вихідні, святкові дні продовжують роботи з ремонту  доріг Зіньківської громади. Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди на вас чекають рідні та близькі! 

07:20 31.10.2021

Обговорили питання співпраці та  актуальні проблеми соціального захисту членів сімей загиблих учасників бойових дій

Обговорили питання співпраці та  актуальні проблеми соціального захисту членів сімей загиблих учасників бойових дій

29 жовтня цього року відбулася робоча зустріч Зіньківського міського голови Сергія Максименка з головою громадської організації «Сім'ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини» Наталією Чепігою та членом Правління цієї громадської організації Ларисою Максимовою.  На цій зустрічі також  були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Хорошун, начальник  відділу соціального захисту Віктор Півень та голова громадської організації «Учасники бойових дій Зіньківщини в АТО»  Михайло Дубина. На початку зустрічі Наталія Чепіга зазначила, що в своїх щоденних справах, суспільних перипетіях ми почасти забуваємо про найважливіше – життя і майбутнє, за які воювали й продовжують боротися українські військовослужбовці, та наскільки високою є ціна миру.   «У Зіньківській громаді 4 сім'ї загиблих  учасників бойових дій в зоні АТО і приємно, що міська влада так активно долучається до соціальної, медичної підтримки  цих сімей. Щиро дякую за піклування”, – додала Наталія Чепіга. У ході зустрічі учасники обговорили питання співпраці та  актуальні проблеми соціального захисту членів сімей загиблих учасників бойових дій.  На завершення зустрічі гості відвідали меморіал Вічної Слави, вклонилися біля пам’ятного знака загиблим у зоні АТО землякам.

15:49 29.10.2021

Навчальний семінар по розвитку малого сільськогосподарського підприємництва

Навчальний семінар по розвитку малого сільськогосподарського підприємництва

29 жовтня у сесійній залі міської ради відбувся навчальний семінар по розвитку малого сільськогосподарського підприємництва за темою: «Підготовка саду до зими, осіння обрізка та формування крони кісточкових, ягідників, боротьба з хворобами та шкідниками, важливі аспекти ефективного овочівництва …».

15:40 29.10.2021

Обласний екобус у Зінькові

Обласний екобус у Зінькові

Сьогодні, 29 жовтня, мешканці Зіньківської громади мали змогу здати відпрацьовані ртутні термометри, люмінесцентні лампи, батарейки та батареї від телефонів для безпечної утилізації.  Небезпечні відходи зібрав обласний екобус, який упродовж кількох годин стояв на центральній площі. Свідомі жителі громади здали 1479 люмінесцентних ламп, 143,4 кілограмів відпрацьованих батарейок, 114 ртутних термометрів. Тепер відходи попрямують на утилізацію в Україні та Румунії. Така кількість небезпечного непотребу свідчить, насамперед, про небайдуже ставлення мешканців усієї громади до її проблем. Подяка всім, хто долучився до цієї ініціативи. Тільки спільними зусиллями наша громада стане кращою!

14:36 29.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора