A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено рейд на території с. Тарасівка

Дата: 15.12.2021 11:36
Кількість переглядів: 432

З початку року на території Зіньківської громади виникло 74 пожежі. Матеріальні збитки від пожеж становлять 2 907 520 грн. Внаслідок пожеж загинула 1 особа, 2 особи травмовано. Причиною виникнення пожежі, яка призвела до загибелі людини, стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Із усієї кількості пожеж, майже 80% трапляються у житловому секторі. Як правило, більшість подій трапляється саме в помешканнях людей, які належать до так званої «групи ризику».

Найбільш розповсюдженими причинами виникнення пожеж є: необережне поводження з вогнем, в тому числі при палінні, порушення правил влаштування та експлуатації опалювальних приладів, порушення правил влаштування та експлуатації електроустановок, електромереж.

Щороку в зимовий період збільшується кількість пожеж, причиною яких є використання великої кількості різного роду обігрівачів, які, в свою чергу, не завжди заводського виготовлення; порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.

Велика кількість пожеж та їх наслідки свідчать про необхідність підвищення ефективності охорони життя людей, що потребує посилення протипожежного захисту населених пунктів, особливо житлового сектору. Особливу  увагу потрібно  приділяти самотнім людям похилого віку, людям з інвалідністю та громадянам, які потрапили у складні життєві обставини.

З метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі людей, представниками відділу запобігання надзвичайних ситуацій Полтавського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області, спільно з представниками Зіньківської міської ради та КУ "Зіньківський центр соціальних послуг" сьогодні було проведено рейд на території с. Тарасівка. Під час даного заходу проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з одиноко проживаючими особами, щодо основних правил пожежної безпеки в побуті, вручено листівки.

ВЗНС ПРУ ГУ ДСНС України у Полтавській області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора