A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Триває підготовка до відкриття головної ялинки міста

Дата: 17.12.2021 11:42
Кількість переглядів: 279

Наближається довгоочікуваний цикл новорічно-різдвяних свят. Аби свято було довершеним та незабутнім, міська влада ініціювала низку підготовчих процесів для того, аби уже найближчими днями жителі міста та всієї громади, а особливо малеча, відчули наближення новорічної казки.

Містяни помітили активну підготовку дитячого парку, який уже святково вбраний та радо готовий зустрічати своїх відвідувачів.

Декілька днів триває підготовка до відкриття головної ялинки нашого міста. Сьогодні на центральній площі працює дві автовежі та працівники відділу благоустрою міської ради, які докладають чимало зусиль, щоб створити для наших громадян незабутнє свято та гарний настрій.

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, дерево та природаНа зображенні може бути: на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 2 людини, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 1 особа, дерево та небоНа зображенні може бути: на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 2 людини, дерево та природа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора