Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Північно-Східне міжрегіональне управління Держпраці інформує

Незадекларована праця як негативне соціальне явище

Одним з пріоритетних напрямів діяльності інспектора праці є запобігання використанню незадекларованої праці. Це соціальне явище справляє значний негативний вплив на розвиток економіки як країни, так і громади та більш того - на життєвий рівень людей.

11:05 29.06.2022

Чи можна під час війни працевлаштуватись на нове місце, не звільнившись з попереднього

Працівник, який залишив робоче місце у зв'язку із бойовими діями і не встиг звільнитися, може направити своєму роботодавцеві заяву про звільнення за допомогою засобів зв'язку (за можливості).

13:24 28.06.2022

Примусова праця: як розпізнати й уникнути

З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України. Якщо це про вас і ви в пошуках нової роботи, дізнайтеся, як не стати жертвою примусової праці.

13:14 27.06.2022

Сумісника оформлено основним працівником: чи подавати повідомлення про прийняття на роботу?

Роботодавці, юридичні або фізичні особи-підприємці, повинні подавати повідомлення про прийняття на роботу у разі укладання трудового договору чи контракту із найманим працівником.

10:07 23.06.2022

Торгівля людьми – це не міф, це реальність! Через війну Росії проти України зростають ризики торгівлі людьми

Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками.

08:00 22.06.2022

Надання відпустки при народженні дитини батьку у період воєнного стану

Відповідно до статті 773 КЗпП України одноразова оплачувана відпустка при народженні дитини тривалістю до 14 календарних днів (без урахування святкових і неробочих днів) надається працівникам, а саме: 1) чоловіку, дружина якого народила дитину;

13:00 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора