Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

День села Власівка

День села Власівка

Моє село промінь сонця на землі. 28 серпня 2021року мешканці с.Власівка святкували день свого мальовничого села. На свято приїхало багато гостей з Полтави, Опішні, Зінькова, Лютенських Будищ, Соколівщини, Дейкалівки. Звісно, зібралися всі односельці від малого до старого. Готувалися приймати гостей заздалегідь. Розбили насичену культурну програму і вона, зважаючи на гучні оплески та схвальні відгуки, вдалася.

15:11 30.08.2021

Свято села у Ставковому

Свято села у Ставковому

28 серпня яскравим дійством стало святкування Дня села Ставкове. До свята цього року тут підійшли дуже креативно, тож нічого дивуватися, що на урочистості й веселощі прибули жителі з усього села та прилеглих сіл. Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості - Зіньківський міський голова Сергій Максименко, начальник юридичного відділу Приватного підприємства «Агроекологія» Остапущенко Олександр Олександрович.

09:23 30.08.2021

День пам’яті захисників України

День пам’яті захисників України

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

08:00 29.08.2021

Відкритий Чемпіонат з волейболу Зіньківської територіальної громади серед жіночих команд

Відкритий Чемпіонат з волейболу Зіньківської територіальної громади серед жіночих команд

Цього суботнього літнього дня відбувся відкритий Чемпіонат з волейболу Зіньківської територіальної громади серед жіночих команд. Участь у змаганнях взяло 5 команд, 2 які - із сусідньої Опішнянської громади. Змагання виявились динамічними та цікавими. Як гравці, так і вболівальники отримали масу позитивних емоцій та вражень. У запеклій боротьбі бронзу здобули гості нашої громади - наймолодша команда "Малібу" з Малих Будищ, серебро дісталось команді Тарасівського старостату нашої громади, переможцями та володарями золота стала команда Зіньківської ТГ.

17:14 28.08.2021

Ставківській школі - 50

Ставківській школі - 50

Рідна школо, тобі 50!!! Це багато чи мало?! Якби не оті ялини та берези під твоїми вікнами, то можна сказати, що зовсім небагато. Але ти, моя школо,  стоїш така ж гарна, ошатна, як і колись новозбудована, в далекому 1971 році. Тільки тоді ти одиноко сумувала на шкільному подвір’ї, а зараз потопаєш у зелені дерев, розмаїтті квітів, і сам Тарас Шевченко з постаменту з мудрістю дивиться на тебе і наказує нам:

08:00 28.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора