A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

31 серпня стартуватиме початок голосування за проекти Громадського бюджету

Дата: 28.08.2021 11:13
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

18 серпня відбулося засідання робочої групи з реалізації Громадського бюджету Зіньківської територіальної громади, під час якої було розглянуто 13 проектів, що надійшли від жителів нашої громади. Після активного  обговорення члени робочої групи одноголосно ухвалили рішення чотири проекти направити на розгляд у профільні відділи, дев’ять проектів (6 великих і 3 малих) винести на громадське голосування, а саме:

Великі проекти:

«Створення молодіжного простору в м. Зіньків» (автор – Інна Золочевська).

Фото без опису

Проект передбачає створення вільного молодіжного простору для молоді – майданчику для обговорення ідей та підготовки проектів, командної та індивідуальної роботи, проведення просвітницьких та культурно-масових заходів, розвитку волонтерства та мобільності молоді, пропагування активної участі молоді у соціально-економічному, суспільно-політичному та культурному житті суспільства.

 «Дитячий майданчик – місце щасливого дитинства» (автор – Олена Ващук).

Фото без опису

Проект передбачає забезпечення належного рівня відпочинку та фізичного розвитку дітей шляхом встановлення дитячого ігрового майданчика.

 «Спортивно-оздоровчий комплекс для дітей та дорослих в с. Лютенські Будища» (автор – Наталія Таран).

Фото без опису

Проект передбачає створення належних умов для фізичного розвитку підростаючого покоління та пропаганда здорового способу життя.

 «Здорова молодь – запорука здорової нації» - облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами в Шилівському старостинському окрузі» (автор – Віра Кімлик).

Фото без опису

Проект передбачає облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами, що сприятимуть духовному та фізичному розвитку громадян; залучення населення села Шилівка до занять фізичною культурою та спортом; задоволення потреб усіх жителів в зручний для кожного час займатися тренуваннями та підтримувати здоровий спосіб життя.

У ритмі молоді» - придбання музичної апаратури для потреб жителів Шилівського старостинського округу (автор – Тамара Кащенко).

Фото без опису

Проект передбачає створити можливість для організації концертів, забезпечити артистів під час виступів професійною та якісною апаратурою, допомагати творчим дітям і молоді займатися вокалом, сценічною мовою.

 «Студія здоров’я для осіб з інвалідністю та людей похилого віку» Зіньківської територіальної громади (автор – Юлія Попович).

Фото без опису

Проект передбачає облаштування простору для проведення заходів з відновлення рухової активності, підтримки здоров’я та фізичного стану осіб з інвалідністю та людей похилого віку Зіньківської громади.

Малі проекти:

 «До чистих джерел» - збільшення кількості джерел та їх облагородження в урочищі Підгір’я» (автор – Сергій Ковальов).

Фото без опису

Проект полягає в екологічному вихованні підростаючого покоління шляхом практичної природоохоронної роботи.

 «Новий паркан – гарно та естетично» (автор – Олена Ващук).

Фото без опису

Проект передбачає заміну огорожі навколо території меморіального комплексу та Пірківського сільського будинку культури, яка була встановлена ще в 80-х роках.

 «Простір активного дозвілля для осіб з інвалідністю та людей похилого віку» Зіньківської територіальної громади (автор – Юлія Попович).

Фото без опису

Проект передбачає створення мобільного простору для розширення заходів з надання соціальної послуги – соціальна адаптація вразливих верств населення Зіньківської територіальної громади. Для організації культурно-дозвіллєвої діяльності, гарденотерапії, емоційного розвантаження, формування активного способу життя; під час соціальної роботи з групами не в приміщенні потрібно мати переносні (розкладні) меблі.

31 серпня розпочинається голосування за дані проекти. Воно триватиме по 14 вересня (включно). Віддати свій голос можна буде, звернувшись до автора проекту або до уповноваженого робочого органу Громадського бюджету, який знаходиться на ІІ поверсі приміщення міської ради у відділі економічного розвитку, муніципальних ініціатив та інвестицій.

Будь ласка, зверніть увагу на черговість розміщення проектів у бланку для голосування.

Віддати свій голос можна за один великий та один малий проекти, про що робиться позначка у відповідній графі. За наявності більше, ніж однієї позначки за один великий, один малий проекти чи один соціальний проект, бланк голосування вважається недійсним.

Усі довідки – за телефоном: 099-311-36-02 (головний спеціаліст відділу економічного розвитку, муніципальних ініціатив та інвестицій Інна Анатоліївна Золочевська).
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора