A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Святкували День села у Високому

Дата: 28.08.2021 22:40
Кількість переглядів: 381

Сьогодні, в день Успіння Пресвятої Богородиці, жителі села Високе відзначили День рідного села.

До урочистого концерту нова завідуюча сільського клубу Олена Дорошенко підійшла відповідально та творчістю. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали і тих, хто народився цьогоріч у селі, і тих, хто упродовж усього життя невтомо працював у рідному краї.

Привітати зі святом височан завітали начальник відділу з соціального захисту Віктор Півень, начальник відділу містобудування та архітектури Володимир Чопенко, староста Удовиченківського старостинського округу Іван Удовиченко. Вони побажали височанам та гостям міцного здоров’я, добра і злагоди в родинах, Божої благодаті в рідному краї.

На святі привітали та вручили подарунки від міської ради наймолодшій жительці Високого – Богдані Васільєвій, найстаршій жительці – Євдокії Іванівні Микульській, а також сьогоднішнім іменинницям – Варварі Леонтіївні Гузєвій та Людмилі Василівні Дорошенко. Відзначили родину Набрус, яка сьогодні святкує 45-річницю весілля та родину Кузнецових, що стала на весільний рушник 25 років тому.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, де присутнім подарували свої виступи аматори сільського клубу та Олександр Криштопа.

Всі охочі мали змогу переглянути виставки місцевих майстринь та взяти участь у безпрограшній лотереї.

Такі заходи, як День села, об’єднують жителів і наповнюють серця гордістю за рідну землю і людей, які тут працюють.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора