A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

День села Власівка

Дата: 30.08.2021 15:11
Кількість переглядів: 402

Моє село промінь сонця на землі. 28 серпня 2021року мешканці с.Власівка святкували день свого мальовничого села. На свято приїхало багато гостей з Полтави, Опішні, Зінькова, Лютенських Будищ, Соколівщини, Дейкалівки. Звісно, зібралися всі односельці від малого до старого. Готувалися приймати гостей заздалегідь. Розбили насичену культурну програму і вона, зважаючи на гучні оплески та схвальні відгуки, вдалася.

Свято розпочалося з футбольного матчу команд старшого і молодшого віку, де перемогу здобули старші спортсмени, які були нагороджені кубком та медалями.

Після футболу тривали розважальні атракціони та солодка вата, креативні фотозони, виїзна торгівля. Чудовий концерт підготували своїми силами за участі односельців під керівництвом художнього керівника Калюжки Анни. Зі сцени місцевого сільського клубу звучали чудові пісні, авторські вірші Лисак Марії Григорівни та Валерія Хоменка. На святі були комедійні сценки, в яких взяли участь подружжя Ольги та Олексія Шацьких, Надія Кравченко та Олена Орлянкіна. Звучали гармошки за участі Скарби Бориса та Богдановича Сергія. Проте особливо гості та жителі села захопилися троїстими музиками – Шацьким Олексієм, Падуном Сергій та Плінчею Миколою.

Після концертної програми на всіх присутніх чекала безпрограшна лотерея та смачна козацька каша, пироги, вареники, капусняк, плов та шашлик. А потім – святкова дискотека у виконанні Надії Костюк.

З вітальним словом до жителів Власівки зверталися начальник відділу земельних ресурсів та екології Зіньківської міської ради Сергій Загорулько, староста Власівського старостинського округу Надія Хоменко, завідувач сільського клубу Олексій Шацький та художній керівник Анна Калюжка.

Дякуємо за допомогу в проведенні свята виконавчому комітету Зіньківської міської ради та всім спонсорам. Окрема подяка нашим чудовим поварам – Тищенко Катерині Василівні та Медведєвій Ларисі Олексіївні.

Завідувач Власівського сільського клубу Олексій Шацький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора