A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Свято села у Ставковому

Дата: 30.08.2021 09:23
Кількість переглядів: 403

28 серпня яскравим дійством стало святкування Дня села Ставкове. До свята цього року тут підійшли дуже креативно, тож нічого дивуватися, що на урочистості й веселощі прибули жителі з усього села та прилеглих сіл. Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості - Зіньківський міський голова Сергій Максименко, начальник юридичного відділу Приватного підприємства «Агроекологія» Остапущенко Олександр Олександрович.

У цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей в центрі. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята були розміщені різні локації. Малеча гарно проводила час на дитячій галявині. Галасливий ярмарок закликав жителів села та гостей до своїх багато заставлених та зі смаком оформлених лотків. Тут кожен міг придбати товар собі до вподоби. Цікаві фотозони, козацький куліш, вареники, шашлик та інші розваги чекали на мешканців та гостей.

Голова Зіньківської громади щиро привітав усіх присутніх: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких». Староста села щиро вітав усіх зі святом та подякував активній частині громади, що долучилася до організації свята. Це й місцеві аграрії, підприємці й жителі села.

Ювіляри, старожили, новостворені сім’ї, новонароджені, багатодітні сім'ї та пари, які прожили більше 50 років, отримали вітання та подарунки від міської ради.

Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.

Не оминула стороною ще одна визначна дата для місцевих жителів. Цьогоріч Ставківський НВК відзначав 50-річний ювілей з дня створення, а також вони отримали статус опорного закладу освіти.

Цікава феєрія, організована в селі з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей Ставкового.

Неймовірний святковий салют викликав у всіх присутніх лише позитивні емоції та захоплюючи враження. Продовженням свята стала драйвова дискотека до ранку.

Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора