Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Виїзна колегія на базі Зіньківського лісництва

Виїзна колегія на базі Зіньківського лісництва

Минулої п’ятниці на базі Зіньківського лісництва було проведено виїзну колегію за участю директорів, головних лісничих та лісничих лісгоспів на чолі з начальником ПОУЛМГ Іваном Івановичем Гришком.

09:40 09.08.2021

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

Жителі сіл Соколівщини та Горобіїв Власівського старостинського округу неодноразово переймалися проблемою вивозу сміття з території місцевого кладовища, яке роками накопичувалося  після прибирання могилок.

09:16 09.08.2021

Святкували День села Сиверинівка

Святкували День села Сиверинівка

6 серпня свої обійми відкрили мешканці села Сиверинівка, які радо зустрічали гостей з усіх куточків Зіньківської територіальної громади. Особливу увагу, звичайно ж, приділяли усім, хто народився і виріс, хто нині живе і працює тут.

08:31 09.08.2021

У Хрипках створили першу в області сімейну молочну ферму

У Хрипках створили першу в області сімейну молочну ферму

У невеличкому селі Хрипки Шилівського старостинського округу  нашої громади живе звичайна сім’я працелюбів, закохана в мальовничі пейзажі та безкраї простори рідного краю. Голова родини Вячеслав Голяченко ще з дитячих літ захоплювався тваринництвом, тому своє життя присвятив цій справі. Працював завідуючим ферми в Хрипках. Разом із дружиною Галиною 2004 року викупив господарство та серйозно взявся за розвиток тваринництва. Саме тоді й зародилася в подружжя ідея створення сімейної молочної ферми. Щоправда, на той час можливості для цього були переважно на заході України, тож родина продовжувала займатися улюбленою справою самостійно.

13:46 06.08.2021

"Зіньківські парубки" підкорили Чигиринщину

"Зіньківські парубки" підкорили Чигиринщину

Уже шостий рік поспіль у червні на славній козацькій Чигиринщині відбувається народне свято «Гармоністе, дзвінко грай». Його започаткували в селі Тіньки, ініціатором стала місцева сільська рада на чолі з головою Віктором Харченко та дійсно талановитими гармоністами-організаторами Андрієм Стусенко та Олександром Міщенко. Ці молоді хлопці щиро вболівають за популяризацію української гармоні на теренах Черкащини.

11:53 06.08.2021

Іван Гришко: «Матері – то святе!»

Іван Гришко: «Матері – то святе!»

Щороку працівники сільської ради, а тепер старостату впорядковують сільське кладовище, скошують траву та доглядають за могилами тих людей, родичі яких виїхали за межі села й не мають змоги приїжджати, або тих, у яких не лишилося зовсім нікого, хто міг би  попіклуватися про місце, де похована рідня.

11:48 06.08.2021

У ПП "Картопля Полтавщини" завершили перший етап жнив

У ПП "Картопля Полтавщини" завершили перший етап жнив

В аграріїв Зіньківської громади триває гаряча пора – збір зернових культур, один із найбільш важливих і відповідальних періодів у господарському циклі. Жнивували два дні й у ПП «Картопля Полтавщини». На новому комбайні Claas Tucano, який підприємство придбало цього року, невтомно трудилися Анатолій Дяченко та Олександр Маслій.

10:33 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора