A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працювала робоча група з реалізації Громадського бюджету Зіньківської територіальної громади

Дата: 19.08.2021 13:07
Кількість переглядів: 974

18 серпня відбулося засідання робочої групи з реалізації Громадського бюджету Зіньківської територіальної громади, під час якої було розглянуто 13 проектів, що надійшли від жителів нашої громади.

В ході активного обговорення та плідної роботи, членами робочої групи одноголосно було прийнято рішення 4 проекти направити на розгляд у профільні відділи, 9 проектів винести на громадське голосування , а саме:

«Простір активного дозвілля для осіб з інвалідністю та людей похилого віку» Зіньківської територіальної громади (автор – Юлія Попович).

Проект передбачає створення мобільного простору для розширення заходів з надання соціальної послуги – соціальна адаптація вразливих верств населення Зіньківської територіальної громади. Для організації культурно-дозвіллєвої діяльності, гарденотерапії, емоційного розвантаження, формування активного способу життя; під час соціальної роботи з групами не в приміщенні потрібно мати переносні (розкладні) меблі.

«Студія здоров’я для осіб з інвалідністю та людей похилого віку» Зіньківської територіальної громади (автор – Юлія Попович).

Проект передбачає облаштування простору для проведення заходів з відновлення рухової активності, підтримки здоров’я та фізичного стану осіб з інвалідністю та людей похилого віку Зіньківської громади.

«Здорова молодь – запорука здорової нації» - облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами в Шилівському старостинському окрузі» (автор – Віра Кімлик).

Проект передбачає облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами, що сприятимуть духовному та фізичному розвитку громадян; залучення населення села Шилівка до занять фізичною культурою та спортом; задоволення потреб усіх жителів в зручний для кожного час займатися тренуваннями та підтримувати здоровий спосіб життя.

У ритмі молоді» - придбання музичної апаратури для потреб жителів Шилівського старостинського округу (автор – Тамара Кащенко).

Проект передбачає створити можливість для організації концертів, забезпечити артистів під час виступів професійною та якісною апаратурою, допомагати творчим дітям і молоді займатися вокалом, сценічною мовою.

«Спортивно-оздоровчий комплекс для дітей та дорослих в с. Лютенські Будища» (автор – Наталія Таран).

Проект передбачає створення належних умов для фізичного розвитку підростаючого покоління та пропаганда здорового способу життя.

«Новий паркан – гарно та естетично» (автор – Олена Ващук).

Проект передбачає заміну огорожі навколо території меморіального комплексу та Пірківського сільського будинку культури, яка була встановлена ще в 80-х роках.

«Дитячий майданчик – місце щасливого дитинства» (автор – Олена Ващук).

Проект передбачає забезпечення належного рівня відпочинку та фізичного розвитку дітей шляхом встановлення дитячого ігрового майданчика.

«До чистих джерел» - збільшення кількості джерел та їх облагородження в урочищі Підгір’я» (автор – Сергій Ковальов).

Проект полягає в екологічному вихованні підростаючого покоління шляхом практичної природоохоронної роботи.

«Створення молодіжного простору в м. Зіньків» (автор – Інна Золочевська).

Проект передбачає створення вільного молодіжного простору для молоді – майданчику для обговорення ідей та підготовки проектів, командної та індивідуальної роботи, проведення просвітницьких та культурно-масових заходів, розвитку волонтерства та мобільності молоді, пропагування активної участі молоді у соціально-економічному, суспільно-політичному та культурному житті суспільства.

Про початок голосування за дані проекти буде повідомлено згодом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора