A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Першотравневий старостинський округ відсвяткував День села

Дата: 19.08.2021 13:00
Кількість переглядів: 297

Село – це велика родина, де як маленький селянин, так і дорослий робить свій вклад для розвитку рідного краю. 17 серпня 2021 року відбулось урочисте святкування Дня сіл Першотравневого старостату , що входять до Зіньківської територіальної громади. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, і всі ще раз переконалися в тому, що мешканці сіл вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Щирі слова привітань з днем народження села лунали цього дня від старости села Миколи Каленіченка та міського голови Сергія Максименка.

Артисти комунального закладу «Міський Будинок культури» Зіньківської міської ради та аматорські колективи сіл щирими привітаннями, українськими народними та сучасними піснями створили святкову атмосферу.

У ході урочистої частини свята багатьох жителів сіл було нагороджено подарунками від міської ради та старостинського округу в різних номінаціях: найстарші та наймудріші старожили сіл: Чорнобай Анастасія Оврамівна (с.Першотравневе), Боклаг Федір Денисович(с.Шенгаріївка), Косяк Тетяна Іванівна(с.Кілочки), Хоружа Марфа Іллінічна(с.Кругле), Піщанська Ганна Павлівна(с.Велика Пожарня); єдиний житель села Свічкарівщина – Бугай Павло Іванович; подружжя, які відзначають сапфірове, смарагдове, перлинне, діамантове весілля: Боклаги Федір та Ганна, Храпачі Іван та Катерина, Шостаки Іван та Катерина, Даценки Іван та Ольга; родини, які створили будинки сімейного типу: Копиць Ольги та Володимира, Пазиничів Наталії та Сергія, Бутакових Тетяни та Миколая, Скрипників Валентини та Миколи; прийомна сім’я Мельників Віри та Віктора. Вітання зі святом рідного села лунали на адресу багатодітних сімей, медичних працівників, працівників соціальної, сільськогосподарської сфери, ветеранів праці, працівників педагогічної ниви та всіх, хто працює і працював на благо сіл.

Заряд позитивної енергії, святкова та по-домашньому затишна атмосфера панувала на святі до самого вечора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора