Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

До уваги батьків – жителів м. Зіньків,  діти яких не відвідують дошкільні навчальні заклади!

До уваги батьків – жителів м. Зіньків, діти яких не відвідують дошкільні навчальні заклади!

Шановні батьки! Для отримання подарунків від Святого Миколая вам слід звернутися у КЗ «Міський будинок культури» з 22 по 28 грудня 2021 року з 9.00 до 18.00 год. (крім неділі та понеділка).

17:25 21.12.2021

Міжмуніципальне співробітництво

Міжмуніципальне співробітництво

21 грудня цього року у Зіньківській міській раді  проведена  важлива нарада  з питання фінансування Зіньківської міської центральної лікарні. Приводом для проведення наради стало питання спільного утримання лікарні Зіньківською та Опішнянською територіальними громадами. В нараді взяли участь Зіньківський міський голова Сергій Максименко, перший заступник міського голови Олександр Тесля, заступник міського голови Альона Кришталь, начальник фінансового управління міської ради Світлана Слинько, директор КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Олександр Запорожченко, депутат та голова постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва Зіньківської міської ради Олександр Манько,  Опішнянський селищний голова Микола Різник,  секретар Опішнянської селищної ради Юлія Масюк та  начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Опішнянської селищної ради Наталія Чабан.

17:16 21.12.2021

«Екологічний патруль» із  Кирило-Ганнівки – один із  кращих в області

«Екологічний патруль» із Кирило-Ганнівки – один із кращих в області

Учні філії «Кирило-Ганнівський заклад загальної середньої освіти» Ставківського опорного навчально-виховного комплексу – активні учасники природоохоронних конкурсів та акцій, а також володарі багатьох нагород. Так, загін «Екологічний патруль» (керівник – Віталій Салай) посів одне з призових місць за підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел». У Полтавському еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді юні натуралісти за активну та плідну роботу з охорони водних ресурсів отримали диплом ІІІ ступеня та грошову винагороду.

10:15 21.12.2021

Дякуємо за допомогу в придбанні ударної установки!

Дякуємо за допомогу в придбанні ударної установки!

З історії ми знаємо, що благодійність була завжди властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор СФГ «Агро-Стиль» Юрій Вовк. Він надав матеріальну допомогу для придбання електронної ударної установки, яка була необхідна вокально-інструментальному ансамблю «Друзі», що відновив свою роботу після 20-річної перерви й конче потребує нових музичних інструментів. Приємно, що Юрій Петрович є уродженцем села Бобрівник і не забуває своїх земляків. Від себе особисто та учасників ВІА «Друзі» й аматорів сцени Бобрівницького СБК висловлюємо Вам, шановний Юрію Петровичу, щиру подяку за допомогу нашому Будинку культури. Ми дуже цінуємо те, що в цей непростий час ви – єдиний, хто відгукнувся на наше прохання. Сподіваємося, що Ваш приклад буде показовим і для інших благодійників.

09:25 21.12.2021

Департамент соціального захисту населення інформує

Департамент соціального захисту населення інформує

В Україні з 9 грудня запрацював спеціальний сайт для скарг про насильство урядової «гарячої» лінії 15-47 – https://1547.ukc.gov.ua/, на якому можна розмістити скаргу про випадки домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

16:23 20.12.2021

Щиро вдячні нашим медикам!

Щиро вдячні нашим медикам!

Безліч важливих та благородних професій існує у світі, та особливе місце серед них посідає лікарська. Особливо важлива роль лікаря в селі, адже тут він – єдина надія, підтримка та допомога для кожного мешканця. Завжди було нелегко «людям у білих халатах», а тепер, коли не опускає голову коронавірусна пандемія, вони взагалі опинилися на передньому плані цієї «війни». І як же багато треба мати терпіння й витримки, співчуття та розуміння, а, головне, знань і умінь, щоб кожного вислухати, підбадьорити, дати надію і, звичайно ж, вилікувати.

11:50 20.12.2021

Отоларинголог Юлія Михайліченко: "З маленькими пацієнтами намагаюся  поводитися так, як би хотіла, щоб  поводилися з моєю дитиною"

Отоларинголог Юлія Михайліченко: "З маленькими пацієнтами намагаюся поводитися так, як би хотіла, щоб поводилися з моєю дитиною"

Дихальна система людини – одна з найважливіших для життя, а респіраторні захворювання знайомі кожному з нас ще з дитинства. Як підвищити свій імунітет і не дозволити їм стати на заваді нашим планам, поділилася лікар-отоларинголог комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Юлія Михайліченко.

09:49 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора