A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Провели апаратну нараду

Дата: 23.02.2022 13:19
Кількість переглядів: 308

Сьогодні під керівництвом міського голови Сергія Максименка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів міської ради.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники та начальники відділів озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.

Детально обговорено та проаналізовано питання територіальної оборони та оборонної роботи Зіньківської громади, по якому інформували завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи Віталій Суконька та начальник першого відділу Полтавського РТЦК та СП, підполковник Олег Івахнов.

Директор КНП «ЦПМСД» Андрій Рись, в.о. завідувача Зіньківського відокремленого підрозділу ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Наталія Нестеренко та медичний директор КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Віра Водолага поінформували присутніх по рівню захворюваності в громаді, забезпечення лікарні киснем, вакцинами та ліками тощо.

Обговорено ряд організаційних питань. По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та організацій міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора