Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Казкове дійство у серці Зінькова

Казкове дійство у серці Зінькова

Гарний настрій, радість в очах дітей, відчуття чарівної новорічної казки, приємні емоції та незабутні враження – тільки так можна описати атмосферу сьогоднішнього свята, що панувало в самому серці Зінькова.

21:32 19.12.2021

Що маленьким зіньківцям дарували на День  святого Миколая наприкінці ХХ століття

Що маленьким зіньківцям дарували на День святого Миколая наприкінці ХХ століття

Незабаром до наших осель завітає День святого Миколая. І ніби спеціально до нього нещодавно на редакційну пошту надійшов лист від жительки Зінькова, із якого можна дізнатися, які подарунки отримували маленькі жителі нашого краю до такого великого свята. Наводимо цей уривок:

11:20 19.12.2021

Шановні адвокати  Зіньківської громади!

Шановні адвокати Зіньківської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом! Інститут адвокатури є важливою складовою механізму захисту прав, свобод і законних інтересів громадян і юридичних осіб. Сьогодення вимагає від вас постійного вдосконалення, підвищення ефективності, якості та доступності кваліфікованої юридичної допомоги громадянам, організаціям та державним органам, активної участі в зміцненні законності й правових основ у житті суспільства, формуванні правової свідомості громадян.

08:20 19.12.2021

Дорогі діти!  Шановні дорослі!

Дорогі діти! Шановні дорослі!

Щиро вітаю вас із Днем святого Миколая – одним із найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що приносить в наші оселі радість, світло і добрі помисли.

06:00 19.12.2021

Стан справ у громаді залежить від очільників старостатів

Стан справ у громаді залежить від очільників старостатів

Території сіл Лютенські Будища та Довжок колишньої Лютенсько-Будищанської сільської ради при створенні Зіньківської громади увійшли до її складу, сформувавши Лютенськобудищанський старостат. Очолив його Михайло Білик, якого протягом 10 років місцеві жителі обирали сільським головою. Стільки ж пліч-о-пліч із ним працювала нині діловод, а раніше секретар сільської ради Сніжана Слинько. І реформа децентралізації їхнє ставлення до своїх обов’язків не змінила. Керівництво старостату прекрасно розуміє, що стан справ на його території залежить від діяльності очільників, і відповідально ставиться до своєї роботи.

15:20 17.12.2021

Шановні жителі Зіньківської  громади!

Шановні жителі Зіньківської громади!

За минулу добу в Зіньківській громаді підтверджено 13 нових випадків ураження наших громадян коронавірусом. Станом на 17 грудня 2021 року за час пандемії на коронавірус захворіла 1451 особа, 22 людини померло. Наразі хворіють 135 жителів, із них 103 – на амбулаторному лікуванні, 32 – на стаціонарному.

15:14 17.12.2021

Зіньківська спортшкола –  на порозі великих змін

Зіньківська спортшкола – на порозі великих змін

Із 1 січня 2022 року фінансування Зіньківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гандболу ім. В.П. Літвішка здійснюватиметься з бюджету Полтавської області.

14:20 17.12.2021

Вам 60, 70, 80 років? Вступайте до  «Університету третього віку»!

Вам 60, 70, 80 років? Вступайте до «Університету третього віку»!

Десять років тому Міністерством соціальної політики України своїм наказом №326 запровадило в територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг) соціально-педагогічну послугу «Університет третього віку».

13:07 17.12.2021

Зберегли питну воду

Зберегли питну воду

Однією з найбільших проблем Тарасівського старостинського округу є питна вода. На території його населених пунктів розташовано 10 водонапірних веж, кожна з яких потребує поточного ремонту. Так, на стадіоні в селі Тарасівка стоїть вежа, яка впродовж довгих років протікала. Надзвичайно велика кількість води витікала «в нікуди». Та цими днями на одну проблему стало менше. Директор ТОВ «Агро-Край» Олексій Омельченко направив на місце відповідну техніку й працівників товариства. Вежу було запаяно.

11:45 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора