Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.

15:29 17.01.2022

Шановна Зіньківська громадо!

Шановна Зіньківська громадо!

16 січня – Всеукраїнський день пам’яті захисників Донецького аеропорту, який було встановлено за ініціативою українських воїнів, які 242 дні боронили цей стратегічний об’єкт.

11:38 16.01.2022

Солодкі подарунки для вихованців будинку-інтернату  імені О. В. Синяговського від міського голови

Солодкі подарунки для вихованців будинку-інтернату імені О. В. Синяговського від міського голови

Сьогодні, у день Святого Василя та Старий Новий рік, міський голова Сергій Максименко та начальник відділу соціального захисту Віктор Півень завітали у Зіньківський дитячий будинок-інтернат імені О. В. Синяговського, аби привітати вихованців та увесь колектив із новорічними святами.

14:41 14.01.2022

Якісній питній воді – бути!

Якісній питній воді – бути!

На засіданні виконкому Зіньківської міськради розглянули питання щодо розв’язання проблем із забезпечення мешканців громади питною водою в рамках програми соціально-економічного розвитку на 2022-й та «Питна вода» на 2022-2025 роки. Це питання доцільно було б умовно розділити на дві частини. До першої – віднести діяльність МКП «Зіньківський комунгосп», яке в штаті має відповідних спеціалістів та утримує мережу водопостачання й забезпечує в місті подачу води нормальної якості.

14:05 14.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора