Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Легалізація заробітної плати та зайнятості населення – на контролі міської ради

Легалізація заробітної плати та зайнятості населення – на контролі міської ради

26 січня під керівництвом заступника міського голови Геннадія Хорошуна відбулося засідання комісії по легалізації заробітної плати та зайнятості населення, під час якого були обговорені результати діяльності робочої групи, створеної рішенням виконавчого комітету Зіньківської міської ради №393 від 30.11.2021 року.

16:03 26.01.2022

Ремонт лікарні почали з  приймального відділення

Ремонт лікарні почали з приймального відділення

Задля покращення комфорту пацієнтів, яких оформляють на лікування в стаціонар Зіньківської міської центральної лікарні, у приймальному відділенні закладу виконали ремонт оглядової кімнати та кабінету для прийому. Розпочали саме з нього, адже в приймальному відділенні пацієнти перебувають у стані середньої тяжкості чи тяжкому.

08:00 26.01.2022

Відвідали сім’ї Кирило-Ганнівського старостату

Відвідали сім’ї Кирило-Ганнівського старостату

25 січня працівниками відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету Зіньківської міської ради, відділу соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» та  відділення поліції №4 Полтавського РУ ГУНП в Полтавській області проведено профілактичний захід по території Кирило-Ганнівського старостату.

17:14 25.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти. 

14:25 25.01.2022

Реформа «Укрпошти»: чого чекати  людям?

Реформа «Укрпошти»: чого чекати людям?

Потенційне закриття стаціонарних відділень акціонерного товариства «Укрпошта» і заміна їх так званими пересувними відділеннями відбувається по всій країні в рамках реформи роботи поштового оператора. В окремих регіонах України це навіть викликало протести. Зрозуміло, що мета такого кроку – оптимізація видатків самої «Укрпошти». Але керівництво Зіньківської громади робить усе, аби в цьому процесі врахували головне – соціальну, людську складову, адже в селах відділення «Укрпошти» – дуже часто єдиний засіб зв’язку для людей і один із основних надавачів послуг для місцевих жителів.

08:02 25.01.2022

Здійснили екстрений виїзд у сім'ю

Здійснили екстрений виїзд у сім'ю

На повідомлення місцевої поліції про невиконання батьківських обов’язків жителькою міста Зіньків по відношенню до малолітньої дитини та з метою перевірки житлово-побутових умов проживання родини, 24 січня 2022 року працівниками відділу соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Зіньківської міської ради, відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету  Зіньківської міської ради та відділення поліції №4 Полтавського РУ ГУНП в Полтавській області здійснено екстрений виїзд  у сім’ю.

16:47 24.01.2022

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Від сьогодні українці віком від 60 років, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусу, можуть купити ліки на кошти єПідтримки – 1000 грн. Це можна зробити як онлайн, так й у звичайних аптеках.

13:14 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора