Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Новий рік розпочали з нових  перемог

Новий рік розпочали з нових перемог

16 січня розпочався чемпіонат Полтавської області ДЮФЛ із футзалу серед команд юнаків 2006-2007 років народження. Зіньківську громаду в змаганнях представляли вихованці комунального спортивного закладу «Зіньківський стадіон «Старт» на чолі з тренером Сергієм Яненком. Відповідно до жеребкування, до групи «А» разом із нашими земляками потрапили команди Шишацької, Миргородської й Опішнянської громад. У першому відбірковому турі юні футболісти Зіньківщини впевнено здолали команду з Опішні (рахунок – 5:3) та команду з Миргорода (рахунок – 4:2). Пишаємося нашими спортсменами, щиро вітаємо з вдалим стартом та бажаємо подальших перемог!

12:30 24.01.2022

Дбали про комфорт і безпеку в  громаді

Дбали про комфорт і безпеку в громаді

Працівники МКП «Зіньківський комунгосп» виконували роботи з прочищення каналізації на КНС №2. Спільно з працівниками відділу благоустрою розчищали сніг, посипали дороги Зіньківської громади протиожеледною сумішшю. Працівники відділу благоустрою, електрики були задіяні у вихідні в ліквідації наслідків сильних поривів вітру. Крім того, працівники відділу благоустрою обрізали та вивозили гілля з дерев, видаляючи сухе, щоб не шкодити зеленим насадженням, а також із міркувань безпеки: під час негоди дерева можуть пошкодити електромережі, автомобілі чи інше майно, розбити дахи будівель чи навіть травмувати людину.

10:27 24.01.2022

Чи готовий паспортний документ: найпоширеніше запитання, що надходить на телефон «гарячої лінії» УДМС у Полтавській області

Чи готовий паспортний документ: найпоширеніше запитання, що надходить на телефон «гарячої лінії» УДМС у Полтавській області

За минулий 2021 рік на телефон «гарячої лінії» УДМС у Полтавській області надійшло 412 звернень громадян. З них найпоширеніше запитання «Чи готовий мій паспортний документ?».

09:05 24.01.2022

Різдвяна феєрія для  випускників мистецької  школи

Різдвяна феєрія для випускників мистецької школи

Магія новорічних і різдвяних свят цими днями проникла до мистецької школи ім. П.К. Батюка. Старий Новий рік об’єднав випускників закладу різних років, однодумців, людей із різних життєвих стежин, але зі схожими спогадами й однаково теплими почуттями до мистецтва.

08:37 24.01.2022

Обговорили питання  міжмуніципального  співробітництва щодо  лікарні

Обговорили питання міжмуніципального співробітництва щодо лікарні

17 січня на засіданні виконавчого комітету Зіньківської міської ради затвердили план роботи виконкому на 2022 рік. Окрім того, присутні заслухали інформацію про підсумки річної роботи зі зверненнями громадян та призову військовозобов’язаних громади на строкову військову службу торік восени.

08:03 24.01.2022

Шановні жителі  Зіньківської громади!

Шановні жителі Зіньківської громади!

Щороку 22 січня ми відзначаємо День Соборності України – свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен із нас – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави.

06:00 22.01.2022

Поповнення у Зіньківській громаді

Поповнення у Зіньківській громаді

Морозного, сніжного січневого дня у пологовому відділенні міського  клінічного пологового будинку м. Полтава  жителька Зіньківської громади народила дівчинку. Родина породіллі опинилася у складних життєвих обставинах. Дитинка народилася з малою вагою та потребує особливого догляду. Осторонь проблем сім’ї не залишилися працівники відділу соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг», відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету Зіньківської міської ради, КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зіньківської міської ради, жителі громади. Забезпечили перевезення мами з донькою із медичного закладу до місця проживання, одягом для немовляти, дитячим візочком. Сім’ю взято під соціальний супровід, жінці буде надано допомогу в реєстрації новонародженої дитини, оформленні соціальних виплат, наданні медичних послуг. Новонароджена дівчинка та її мама почувають себе добре.

10:55 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора