A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Солодкі подарунки для вихованців будинку-інтернату імені О. В. Синяговського від міського голови

Дата: 14.01.2022 14:41
Кількість переглядів: 339

Сьогодні, у день Святого Василя та Старий Новий рік, міський голова Сергій Максименко та начальник відділу соціального захисту Віктор Півень завітали у Зіньківський дитячий будинок-інтернат імені О. В. Синяговського, аби привітати вихованців та увесь колектив із новорічними святами.

Вихованці будинку-інтернату радо й тепло зустріли своїх гостей, подарувавши їм музичні композиції та пам’ятні сувеніри, виготовлені власноруч.

Зі щирими словами привітань до всіх присутніх звернувся міський голова. Сергій Миколайович побажав міцного здоров’я, гарного настрою, всіх земних благ, успіхів у Новому році та вручив усім вихованцям закладу солодкі подарунки.

Директор будинку-інтернату Марина Приступа висловила слова подяки за приділену увагу вихованцям та побажала гостям, щоб їх серця завжди були наповнені добром за принесені радості тим, хто потребує уваги.

Разом із гостинцями від міського голови діти отримали позитивні емоції і хороший настрій.

На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, сидить та у приміщенніНа зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора