A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з 90-річчям жительку Зіньківської громади

Дата: 17.01.2022 08:28
Кількість переглядів: 249

1 січня 2022 року свій 90-річний ювілей святкувала жителька села Тарасівка Марія Антонівна Удовиченко.

Марія Удовиченко народилася в Шилівці в багатодітній селянській родині. Закінчила сім класів місцевої школи. Її батька забрали на війну, тож іще дівчинкою змушена була йти працювати в ланку. Марія Антонівна пригадує, що то були тяжкі часи. Не мали чого їсти, виживали лише «на опеньках», які знаходили в лісі.

Згодом жінка зустріла свого судженого, вийшла заміж у Тарасівку. Працювала в місцевому колгоспі дояркою аж до виходу на заслужений відпочинок. Найбільшим подарунком долі стали її діти: син Григорій та донька Галина. Дочекалася чотирьох онуків та шістьох правнуків, які стали її радістю, опорою й підтримкою.

На даний час Марія Удовиченко проживає в доньки. Близькі та рідні дбають про неї, оточуючи своєю турботою та любов’ю, повідомили в Тарасівському старостинському округу. Ювілярка дуже полюбляє читати та може похизуватися відмінним зором, адже у свої 90 переглядає пресу без окулярів.

За дорученням міського голови Сергія Максименка староста Тарасівського старостату Олена Ващук привітала іменинницю, побажала їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, Божого благословення, щоб кожен день дарував радість і позитивні емоції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора