Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Рішення "Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Зіньківської територіальної громади" від 28 січня 2022 року

12:36 08.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 

12:33 08.02.2022

Шановні жителі Зіньківської міської ради!

Шановні жителі Зіньківської міської ради!

Відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад», розпорядження Зіньківського міського голови від 7 лютого 2022 року за №17 «Про громадське обговорення», 16 лютого 2022 року о 14.00 год. буде проведено громадське обговорення по питанню щодо організації співробітництва між Опішнянською селищною радою та Зіньківською міською радою у сфері надання послуг з питань охорони здоров’я мешканцям підвідомчих територій на основі спільних інтересів територіальних громад у межах повноважень відповідних органів місцевого самоврядування з питань охорони здоров’я населення, підвищення якості надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги.

17:48 07.02.2022

Міське комунальне підприємство “Зіньківський комунгосп” інформує

Міське комунальне підприємство “Зіньківський комунгосп” інформує

За  період із 31 січня по 6 лютого цього року працівниками МКП було: - прочищено затори каналізаційної мережі житлових будинків по вул. Дроздівській, 34, Воздвиженській, 80,  Воздвиженській, 73, Воздвиженській, 64-а;  - виконано ремонт засувки в оглядовому водопровідному колодязі по вул. Парковій; - проведено дезінфекцію артезіанської свердловини КНП «Зіньківська міська центральна лікарня»; - прочищено дворову каналізаційну мережу СТ «Зіньківська спілка»;  - виконано ремонт перетворювача частоти на артсвердловині в с. Сиверинівка та системи плавного пуску на КНС №2;  - проведено ремонт освітлення житлового будинку по вул. Воздвиженській, 7-б.  

14:16 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора