Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Команда зіньківських  волейболістів – у пів  фіналі чемпіонату

Команда зіньківських волейболістів – у пів фіналі чемпіонату

Із яскравими емоціями, щирою радістю та азартом 12 лютого в спортивній залі комунальної спортивної споруди стадіону «Старт» Зіньківської міської ради відбувся чемпіонат територіальної організації ГО «ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд.

07:57 18.02.2022

Кокцидіоз птиці

Кокцидіоз птиці

Домашня птиця та худоба  вже від народження зустрічається з небезпекою, в тому числі з таким захворюванням, як кокцидіоз під час споживання корму та води  заражених зрілими ооцистами еймерій. Кокцидії птиці, як правило, специфічні для господаря, і різні види паразитують на певних ділянках кишечника. Однак у диких птахів, включаючи перепелів, кокцидії можуть паразитувати на всьому кишковому тракті.

08:09 17.02.2022

Запорука її успіху – особливий характер

Запорука її успіху – особливий характер

Людина з активною громадською позицією, добра, щира й просто чарівна жінка – ці слова якнайкраще характеризують жительку села Тарасівка Ірину Житню, яка зробила вагомий внесок у розвиток волейболу Тарасівського старостинського округу.

08:00 17.02.2022

Відкрили та освятили криничку у Шилівці

Відкрили та освятили криничку у Шилівці

Сьогодні у селі Шилівка, за ініціативи місцевих воїнів-афганців, відбулося урочисте відкриття кринички – невичерпного джерела прадавньої історії її жителів.

18:30 16.02.2022

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

11 лютого цього року під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося друге пленарне засідання дванадцятої сесії міської ради восьмого скликання, у роботі якої узяв участь 21 депутат міської ради.

15:07 16.02.2022

Єднаймося! Ми сильні! Ми разом!

Єднаймося! Ми сильні! Ми разом!

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. Сьогодні, з нагоди Дня єднання, у Зінькові та по старостинських округах громади відбулися урочисті заходи, участь у яких взяли керівництво міської ради, працівники установ та організацій, представники громадських організацій, учасники бойових дій в зоні АТО/ООС, громадськість.

13:24 16.02.2022

Шановні зіньківці!

Шановні зіньківці!

З метою своєчасної підготовки до проведення експлуатаційно-технічного обслуговування апаратури оповіщення в обсязі регламенту технічного обслуговування, сьогодні, 16 лютого, департаментом з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації було проведено перевірку системи оповіщення у Зіньківській громаді з практичним включенням сирен.                                                      Прохання зберігати спокій!                                    Це перевірка працездатності апаратури оповіщення. 

11:31 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора