Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Захистіть свою птицю від грипу!

Захистіть свою птицю від грипу!

Пташиний грип - це інфекційне захворювання птиці, яке викликане вірусами грипу А. Вірус H5N1 - це підтип вірусу грипу A, який буває в основному у птахів і може бути причиною їхньої загибелі. Відомо, що дикі мігруючі птахи є природним резервуаром для високопатогенних вірусів і можуть передавати їх свійській птиці через безпосередній контакт. Пташиний грип належить до великої групи вірусів грипу, які вражають птахів, а при наявності умов – інші види тварин і людину.

09:58 03.02.2022

Центр надання адмінпослуг та державної реєстрації інформує

Центр надання адмінпослуг та державної реєстрації інформує

Відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради здійснює свою діяльність згідно з законом України «Про адміністративні послуги», актами Кабінету Міністрів та іншими нормативно-правовими документами у сфері надання адмінпослуг. Штатна чисельність відділу – 11 працівників.

08:10 03.02.2022

Спасибі за допомогу

Спасибі за допомогу

Зима – весела, насичена народними святами пора року для нашої дітвори. Але для посадовців нашої територіальної громади, дирекції школи, батьків –це період випробування на господарність, громадянську активність, колективізм і свідомість. Чи то мороз, чи відлига (а холод тікає знадвору до хати), чи штормовий вітер, який вивіює геть усе тепло з оселі, необхідно підтримувати вогонь в котлах, печах, незважаючи  на святкові та вихідні дні.

10:05 02.02.2022

Маленьку зіньківку нагородили за «Квітучу  фантазію»

Маленьку зіньківку нагородили за «Квітучу фантазію»

У грудні 2021 року був проведений Всеукраїнський конкурс образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія», який присвячений видатній українській художниці Катерині Білокур та 30-й річниці Незалежності України.

08:15 02.02.2022

«Прозорро.Продажі» запустили модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами

«Прозорро.Продажі» запустили модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами

«Прозорро.Продажі» розробили та запустили окремий відкритий модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами, який відтепер доступний за посиланням.

13:07 01.02.2022

У березні в новій полтавській «Акварені» проведуть перші змагання з плавання

У березні в новій полтавській «Акварені» проведуть перші змагання з плавання

Новий спорткомплекс «Акварена» в Полтаві, збудований за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», став одним із найбільших спортивних об’єктів області. За площею вся будівля розміром із футбольне поле – понад 7,8 тис. метрів квадратних. У ній уже в березні планують провести перші змагання з плавання. Про це 28 січня розповів т.в.о голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін під час підбиття підсумків реалізації в 2021 році програми «Велике будівництво» в Україні й на Полтавщині.

12:52 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора