A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!

Дата: 24.03.2022 10:33
Кількість переглядів: 433

Від початку дії заборони на продаж алкоголю на території Зіньківської громади відділенням поліції №4 (м. Зіньків) було проведено профілактичні рейди.

За підсумками перевірок виявлено 4 "вогнища" зберігання, підпільного продажу алкогольної продукції та спиртовмісних напоїв. Працівниками поліції вилучено близько 500 л горілчаної та спиртової суміші, яку було знищено, на території м. Зінькова, Ставківського, Тарасівського та Лютенсько-Будищанського старостатів. До винних у виготовленні та розповсюдженні спиртовмісних напоїв застосовано адміністративну відповідальність.

Наполегливо рекомендуємо всім громадянам утриматися від виготовлення, реалізації та вживання алкогольної продукції, оскільки для збереження життя та здоров’я в умовах війни потрібен тверезий погляд та здоровий глузд.

Нагадуємо, що заходи з посилення контролю за станом дотримання в населених пунктах Полтавської області заборони на продаж алкоголю реалізуються з 1 березня цього року. Уведені правові обмеження обґрунтовані вимогами Законів України «Про введення воєнного стану», «Про правовий режим воєнного стану», визначені наказом Полтавської обласної військової адміністрації «Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі» та рішенням Ради оборони області.

Закликаю всіх жителів громади повідомляти про виявлені правопорушення працівникам поліції!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора