Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

17:07 15.02.2022

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав  і відзначили 33-ю річницю виведення військ із Афганістану

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав і відзначили 33-ю річницю виведення військ із Афганістану

Сьогодні у Зінькові відбулися урочисті заходи по вшануванню учасників бойових дій на території інших держав і відзначенню 33 річниці виведення військ із Афганістану.  Щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тих війнах, на Меморіалі Вічної Слави біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам Зіньківщини зібралися керівництво міської ради, працівники установ та організацій, представники громадських організацій, учасники бойових дій в Афганістані, громадськість. Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих воїнів та поклали квіти до підніжжя пам’ятника. Ми низько схиляємо голови перед нашими земляками-солдатами і бережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому. А воїнам-афганцям, їхнім родинам бажаємо міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту та мирного неба над головою.

15:35 15.02.2022

Увага! Декларування!

Увага! Декларування!

Декларувати свої доходи – це конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).

15:20 14.02.2022

Працівники ГУ ДСНС України у Полтавській області провели цікаві профілактичні заходи

Працівники ГУ ДСНС України у Полтавській області провели цікаві профілактичні заходи

Полтавські рятувальники продовжують проводити для учнів шкіл та вихованців дитячих садочків заняття з правил безпеки життєдіяльності. Так, співробітники Полтавського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області провели цікаві профілактичні заходи для учнів початкових класів та вихованців дитячих садочків Зіньківської територіальної громади Полтавського району.

11:08 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора