A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з 90-річчям довгожительку Шилівського старостату

Дата: 29.12.2021 09:20
Кількість переглядів: 843

90 років – дата, яка уособлює мудрість прожитих років, величезний життєвий досвід, є чудовим прикладом для наслідування.

27 грудня 2021 року свій 90-річний ювілей зустріла жителька села Петрівка Шилівського старостинського округу Ганна Довбня. Цього дня до оселі ювілярки завітали міський голова Сергій Максименко, староста Шилівського старостату Віра Кімлик та голова ради ветеранів Володимир Прислонський.

Життя Ганни Довбні нелегке, переповнене труднощами та викликами. Вона пережила війну, важкі повоєнні роки, голодомор. Все життя пропрацювала в ланці на різних роботах. Наразі вона щаслива бабуся п’ятьох внуків та прабабуся сімох правнуків.

Гості вручили довгожительці подарунки, а також висловили вдячність за її добросовісну та невтомну працю. Побажали Ганні Іванівні міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, пошани від людей та турботи від рідних.

У свою чергу Ганна Іванівна щиро побажала усім прожити також не менше 90 років у здоров’ї і злагоді, цінуючи кожен день свого життя, дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора