A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Отримали нагороду олімпійського комітету

Дата: 29.12.2021 08:09
Кількість переглядів: 374

Опорний заклад «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1» одержала нагороду від Національного олімпійського комітету (НОК) України за значний внесок у виховання учнів та збереження історичної спадщини олімпійського руху в нашій країні.

Ще 2008 року Зіньківська школа №1, як тоді називався заклад, стала на Полтавщині першою з тих, що приєдналися до олімпійського руху України. Від того часу школа є постійною учасницею конкурсу «Олімпійська спадщина запалює серця», який проводить НОК та Олімпійська академія України за сприяння Міністерства молоді та спорту.

Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – незмінний лідер олімпійського руху області. Учителі фізкультури весь час працюють над збереженням олімпійського та спортивного руху України, проводять просвітницьку діяльність серед учнівської молоді, створюють умови для фізичного розвитку школярів.

Як результат заклад є постійним чемпіоном Полтавщини з лижних перегонів та змагань, які проводять за підтримки НОК. Команда юних спортсменів школи – щорічний учасник конкурсу «Олімпійське лелеченя», у якому стає призером та переможцем. Також учні опорного закладу освіти є вихованцями спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гандболу ім. В.П. Літвішка.

Бажаємо успіхів юним спортсменам та їхнім наставникам в подальшому.

Відділ освіти та молоді

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора