Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

Зіньківське бюро правової допомоги інформує

Зіньківське бюро правової допомоги інформує

28 жовтня 2021 року набули чинності зміни в законодавстві щодо земельних ділянок та розміщених на них об’єктах нерухомості. До цього часу не було законодавчо врегульоване питання, пов’язане з оформленням і переходом права на земельну ділянку у разі набуття права власності на нерухоме майно, а саме: житловий будинок, будівлю чи споруду, що розміщені на ній.

10:31 08.11.2021

На розвиток медицини в Зіньківській громаді надійшла субвенція

На розвиток медицини в Зіньківській громаді надійшла субвенція

Відповідно до порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери, затверджених постановою Кабінету Міністрів №544 від 31 травня 2021 року, завдяки сприянню народного депутата України Олега Кулініча Зіньківська територіальна громада отримає 10 млн грн. Вони будуть використані на закупівлю медичного обладнання для міської центральної лікарні. Якщо говорити по-простому, ця субвенція – грошова допомога місцевому бюджету з державного. Вона йде на фінансування певного об’єкта інфраструктури, важливого для громади. Кошти спрямовують на те, що необхідно людям, але немає змоги профінансувати з місцевого бюджету, адже вартість – дуже велика. На сьогодні таку нагальну потребу в сучасній апаратурі має сфера охорони здоров’я.

08:17 08.11.2021

Долучайтесь до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності!

Долучайтесь до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності!

У день української писемності та мови, який відзначають 9 листопада тисячі українців щороку беруть участь у флешмобі – приєднуються до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Цей захід уже вийшов за межі суто радіоформату, його транслюють на телеканалах та діджитал-платформах «Суспільного». Так, цього року спецефір буде доступним на каналі UA: ПЕРШИЙ, регіональних суспільних мовниках, ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ та на фейсбук-сторінках Суспільне мовлення, UA: ПЕРШИЙ та регіональних філій Суспільного. І традиційно Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського радіо та Радіо Культура.

08:00 08.11.2021

Соціальний робітник – діло за велінням серця

Соціальний робітник – діло за велінням серця

Соціальний робітник. Що криється за цією професією? Про це нам розповіла соціальний працівник відділення соцдопомоги вдома Центру соціальних послуг Зіньківської міської ради  Ірина Легунова, яка веде облік та розподіл такої роботи між соціальними робітниками.

08:10 07.11.2021

Шановні працівники соціальної сфери нашої громади!

Шановні працівники соціальної сфери нашої громади!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що значна кількість жителів нашої  територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки, не покинуті та не забуті.

07:30 07.11.2021

Олександр Прокопенко: «Робити людям добро, рухатися вперед і не заглядати в паспорт»

Олександр Прокопенко: «Робити людям добро, рухатися вперед і не заглядати в паспорт»

Минулої п’ятниці новообраний секретар Зіньківської міської ради Олександр Прокопенко почав виконувати свої нові обов’язки. Якою він бачить роботу на цій посаді, чи був готовий до неї?

11:20 06.11.2021

6 листопада – остання батьківська  субота цього року

6 листопада – остання батьківська субота цього року

Остання поминальна (батьківська) субота в календарі православної церкви цього року припадає на 6 листопада, тобто незадовго до Дня святого Дмитра (8 листопада), тому називається Дмитріївською. У такий день віряни віддають данину пам’яті усім близьким, які вже відійшли у вічність. Це не обов’язково стосується вшановування лише померлих батьків (хоча такі суботи й називають батьківськими). Найперше, звісно, треба помолитись за упокій найрідніших, але не забувати й про предків, адже вони є нашими прабатьками.

16:00 05.11.2021

Зіньківці долучилися  до акції доброти від «Щасливої лапи»

Зіньківці долучилися до акції доброти від «Щасливої лапи»

Учні та викладачі Зіньківського ліцею ім. М.К. Зерова, а також вихованці та педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості долучилися до проведення уроків доброти, які організовує Благодійний фонд «Щаслива лапа». Цього року акція відбулася вже вдруге. Її підтримали не лише навчальні заклади з усіх областей України, але й небайдужі вчителі та учні ще 10 країн: Болгарії, Греції, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Румунії, Сербії та Туреччини. Протягом трьох днів 2212 шкіл України провели 17108 уроків доброти, на яких ішлося про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, зокрема безпритульних. ІІ Міжнародний урок доброти відбувсь у 1260 населених пунктах нашої країни (253 містах, 52 селищах міського типу, 855 селах). У світі загалом було проведено 17182 уроки доброти.

11:58 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора