A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з 80-річним ювілеєм Софію Антонівну Кравчук

Дата: 16.11.2021 10:42
Кількість переглядів: 294

15 листопада відзначила 80 річний ювілей Кравчук Софія Антонівна, лікар з великої літери, поважна людина Зіньківської громади, якій тисячі мешканців  вдячні за  життя.

Софія Антонівна народилася 15 листопада 1941 року в с. Пеленківщина Зіньківського району.

У 1967 році закінчила Харківський медичний інститут, отримавши професію лікаря акушер-гінеколога.

З 14.08.1967 по 09.07.2012 р. працювала в Зіньківській лікарні як завідуючою акушерсько-гінекологічним відділенням, так і лікарем акушером-гінекологом жіночої консультації.

Після виходу на пенсію Софія Антонівна  до 2013 року продовжувала  працювати лікарем-гінекологом в санаторії «Сосновий бір», с. Власівка Полтавської області.

У 1977 році ювілярка була нагороджена відомчою нагородою  Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) СРСР- "Отличнику здравоохранения"  і  державною нагородою  СРСР - медалью "За трудовую доблесть".

Софія Антонівна – невтомна, енергійна та мудра жінка. Була вимоглива по роботі як до себе, так і до своїх колег. Від професійної майстерності Софії Антонівни, відданості справі залежали життя людей.

Коли редакція готувала цей матеріал, довелося запитати про Софію Антонівну багатьох людей. Ми почули дуже багато спогадів і схвальних відгуків від людей про цього лікаря. Зокрема, мешканка м. Зіньків Світлана згадує, що Софія Антонівна спостерігала за обома її вагітностями, які були складними . «Крім того, як і в кожної вагітної жінки, у мене було багато тривог. Та завдяки  знанням, умінням і старанням Софії Антонівни мої дітки з’явились на світ. Хай Бог благословить Софію Антонівну за її працю та дарує їй довгих років життя!», говорить Світлана.

Ви, Софіє Антонівно, не знаючи свят і вихідних, маючи велике терпіння, мужність і душевну чуйність, в одну мить рятували  людей,  даруючи нове життя.  Ви невтомно допомагали  людям  подолати  хвороби. Ваші руки золоті і сьогодні не знають втоми. Дякуємо  Вам за самовіддану працю, самовіддане служіння, зворушливу турботу і нескінченну любов до людей. Ви є прикладом для молодих поколінь і опорою та підтримкою своєї  родини.

Шановна Софіє Антонівно! Ми від душі бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя, довголіття та душевного спокою, а ангел-хранитель нехай завжди йде за Вашою спиною. У цей день слова вітання, квіти та подарунок отримала ювілярка від народного депутата України Олега Кулініча.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора