A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запорука її успіху – особливий характер

Дата: 17.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 319

Людина з активною громадською позицією, добра, щира й просто чарівна жінка – ці слова якнайкраще характеризують жительку села Тарасівка Ірину Житню, яка зробила вагомий внесок у розвиток волейболу Тарасівського старостинського округу.

За її наставництва місцеві команди дівчат та хлопців неодноразово ставали переможцями волейбольних змагань районного та обласного рівнів. Не зважаючи на пору року, після важкого трудового дня, а в селі це майже щодня, Ірина Вікторівна з власної ініціативи, на громадських засадах збирає молодь на тренування вже понад 20 років. Кожне змагання відбувається за її активної участі. Вона є і учасником жіночої волейбольної команди, і «запеклим» вболівальником.

А все почалося з дитинства. Ірина народилася в селі Веселе Запорізької області, 1989 року разом із родиною переїхала до Тарасівки. Із юних років проявляла потяг до спорту, а саме до волейболу, із 10 років почала активно відвідувати місцеву спортивну школу. Там вона отримала перші нагороди. І продовжує одержувати відзнаки за досягнення по сей день. Запорука її успіхів – особливий характер, який виробився під час виснажливих тренувань, і наполегливість.

Шановна Ірино Вікторівно, бажаємо Вам постійного натхнення та успіху, щастя та яскравих усмішок. Нехай Ваші старання та праця гідно будуть оцінені, цілі та надії – виправдані, бажання та мрії обов’язково здійсняться, а кожна хвилина життя буде яскравою, насиченою, незвичайною, повної незабутніх вражень і приємних сюрпризів!

Тарасівський староста Олена Ващук

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора