A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 29.03.2022 18:00
Кількість переглядів: 191

????О 1??6??:0??3?? по всій Полтавській області була оголошена"Повітряна тривога".

????На 1??8??:0??0?? годину ситуація у місті та селах контрольована????????????

????Усі сфери життєдіяльності населених пунктів працюють безперебійно.

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати людей, які евакуюються. Станом на 2??9?? березня прийнято і розселено 1??5??4??9?? переселенців.

??НАГОЛОШУЄМО на необхідності реєстрації всіх внутрішньо переміщених осіб у нашій громаді. Довідки про взяття на облік таких осіб є обов’язковою умовою для отримання допомоги на проживання.

????Триває освітній процес за дистанційною формою навчання у закладах загальної середньої освіти громади, до якого залучено 1??2??3?? учні із числа внутрішньо переміщених осіб.

????Нагадуємо, що працює пункт по збору та відправці гуманітарної допомоги (І поверх міської ради, сесійна зала) для Тростянецької громади, ЗСУ, вимушених переселенців та осіб, які потребують допомоги.

????Не забувайте про дотримання з 2??0??:0??0?? до 0??6??:0??0?? правил комендантської години та не нехтуйте вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Шановні громадяни! Черпайте інформацію виключно з офіційних джерел! НЕ будьте жертвами інформаційної війни та не поширюйте фейки?

????????Розуміємо, що зараз усім важко, кожен із нас хоче жити повноцінним життям, але до нього ми обов’язково повернемось після довгожданої перемоги.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

Наша сила в єдності! Разом до Перемоги????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора