Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дата: від до Скинути

До  уваги мешканців  Зіньківської громади!

До уваги мешканців Зіньківської громади!

Зараз складний час для мешканців нашої країни і для кожного її громадянина, але працівники МКП «Зіньківський комунгосп» не покинули своїх робочих місць, не залишили місто на призволяще. Ми подаємо воду в ваші оселі, ремонтуємо пориви, вивозимо сміття, якого зараз – весною, особливо багато. В кожного нашого працівника є сім’я, яку треба забезпечувати, а заробітна плата залежить від ваших, шановні мешканці, платежів. Якщо хтось вважає,що після завершення війни, нарахований борг зникне, то ця думка є помилковою. Платити доведеться і ви повинні це робити зараз. Крім того, ви маєте усвідомити, що у разі не сплати за спожиті комунальні послуги, підприємство-надавач послуг просто не зможе функціонувати. Це означає, що зіньківчани залишаться без води та потонуть у власному смітті.

10:36 01.04.2022

Зіньківський центр соціальних послуг ні на день не зупинив свою роботу

Зіньківський центр соціальних послуг ні на день не зупинив свою роботу

Всі ми зараз живемо в непростий для країни і для кожного окремо взятого громадянина час. Зіньківська громада стала прифронтовою зоною з першого дня війни. Щодня відчували подих військових дій, але ні на день не зупинили свою роботу тому, що вона пов’язана з долями стареньких та немічних людей.

09:42 01.04.2022

Поліція Полтавщини попередила про заборону на вилов риби з 16 квітня

Поліція Полтавщини попередила про заборону на вилов риби з 16 квітня

З 16 квітня на різні періоди заборона діятиме на водосховищах та на рибогосподарських об’єктах Полтавської області. У поліції попередили, що реакція правоохоронних органів на порушення заборони буде принциповою та жорсткою.

09:40 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора