A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася шістнадцята (позачергова) сесія восьмого скликання

Дата: 26.05.2022 09:40
Кількість переглядів: 100

???? 25 травня під головуванням очільника громади Сергія Максименка відбулася шістнадцята (позачергова) сесія восьмого скликання. Разом з міським головою на засіданні зареєструвалося 19 депутатів.

???? Перед початком пленарного засідання депутати та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам'ять наших земляків Віталя Васильовича Карася, який загинув 25 квітня, внаслідок ворожого обстрілу в районі виконання бойових завдань, поблизу населеного пункту Шебелинка Балаклійського району Харківської області та Юрія Олександровича Берлізова, який загинув 25 лютого, під час тяжкого бою поблизу села Петрівка Харківського району Харківської області, захищаючи Україну.

???? Висловлюємо найщиріші співчуття родинам наших Героїв, всім рідним та близьким.

???? В ході своєї роботи депутати внесли доповнення до Положення «Про порядок використання шкільних автобусів закладами освіти Зіньківської міської ради». У зв’язку із збереженням реальної загрози для життя та здоров’я учасників освітнього процесу, частим вмиканням системи оповіщення «Повітряна тривога», ракетно-бомбовими ударами втому числі й по закладах освіти на території України, депутати вирішили призупинити освітній процес в закладах дошкільної освіти Зіньківської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні. Розглянули низку питань, що стосуються управління майном комунальної власності та земельні питання.

???? В «Різному» депутати обговорили відзначення Дня захисту дітей 1 червня. Зважаючи на ракетні удари, яких завдають окупанти по території Полтавської області, сусідньої Сумської області та по території України, було прийнято рішення утриматися від проведення масових заходів, а обмежитися проведенням для дітей відповідних онлайн – конкурсів.

???? Всі питання, включені до порядку денного, попередньо розглядались профільними постійними комісіями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора